episzkoposz bejegyzései

Gergelyjárás az óvodában

A nagyböjti időszak kedves szokása március 12-én a gergelyjárás. Negyedik osztályosaink is felkerekedtek, hogy énekükkel, kedves szavaikkal iskolába hívják a Csivitelő Óvodában iskolássá növekedett gyerekeket. Szép énekükért maguk által készített könyvjelzőkkel köszönték meg látogatásunkat a nagycsoportosok.

 

 

 

„Jertek el mivélünk

Mert értetek jöttünk,

Jó gyerekek.

Menjünk iskolába,

Istennek házába

Tanulásra!”

Litér Pearl Dance tánccsoport táncosainak gratulálunk!

 

 

 

 

 

 

 

2019. március 9-én (szombaton) az iskola tanulóiból álló Litér Pearl Dance tánccsoport részt vett a veszprémi 8. Connector Dance Fest nemzetközi táncversenyen. Az erős mezőnyben a táncosok éppen lecsúszva a dobogóról, 4. helyezést értek el Sweet dreams című táncukkal. A csoport tagjai: Harnos Hanna, Király Nóra, Paksa Katalin, Putz Abigél, Varga Regina, Vida Zara, Waldmann Luca, Waldmann Jázmin. Sok szeretettel gratulálunk!

Öveges informatikai verseny

oveges_2016

Iskolánk két csapattal indult az Öveges Informatikai versenyen, melyet 2016. április 7-én rendezett az Öveges József Szakképző. A megyéből és a megyén túlról is érkeztek iskolai csapatok, ahol 27 csapatból nyolcadikosaink,

Felber Gábor,
Károlyi Róbert,
Kiss Dominik

ötödik helyezést;

hetedikes csapatunk pedig,

Papczun Regő,
Somogyi Dániel,
Vas András

tizenkilencedik helyezést ért el.

Gratulálunk diákjainknak!

 

Karácsony 2015

Alsós táborozóink a Csingeri erdőben

Visszajáró vendégek vagyunk a Kab-hegyen. Az Ajka feletti Csingeri erdőben már sok erdei iskolát szerveztünk. Ebben az évben Kertészné Kárpáti Katalin és Noszlopy Szilvia tanítónők vezetésével hagyományos alsós napközis táborunk egy hétmérföldes csizmával felpattant és átugrott erre a gyönyörűséges helyre, is igazi erdei táborban élvezhették a kicsik a nyár elejét.

“Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat. Kellemesen elfáradva, de rengeteg élménnyel tértünk haza. Minden kisgyerek rendes volt és nagyon felszabadultan töltötte a hetet. Többen haza sem szerettek volna jönni, és jövőre egytől egyig vissza szeretnének menni.”

Nagyon köszönjük Kati és Szilvi néninek a sok élményt, kirándulást, játékot!

SPORTNAP! SPORTNAP!

poc

A SPORTNAP eseményei 2015. május 30-án 9.00-kor kezdődnek az iskolában. A helyszín csak az iskola udvara! Az átadásra az utóbbi időszak esős körülményei miatt későbbi időpontban kerül sor.

 

Pünkösdi ünnepség

pentecost2015. május 26-án, kedden, reggel 8 órától tartjuk pünkösdi ünnepségünket, melyre várjuk a kedves szülőket is. Kérjük, a gyermekek ünneplőben jöjjenek.

Igét hirdet: Szabó J. Róbert lelkipásztor

Ének és zenei szolgálat: Szabó András és csapata