2013/2014-es tanév II. félév programjai kategória bejegyzései

Alkalomszerű mozgásos tevékenység – Lógunk a szeren

 

 

 

 

 

 

 

 

Surányi Zoltán és csapata tanulóinkat fizikai és szellemi kihívások elé állította. Egy mozgáson alapuló élménypedagógiai rendezvényt tartottak. A program négy kötéltechnikai elemet tartalmazott. A csoportoknak lehetőségük volt beosztaniuk, melyik tagjuk hol kezd, és ki mit tud vállalni, miben tud jobb eredményt elérni, és ezáltal a csoportot sikeresebbé tenni. Minden gyermek igyekezett a maximumot kihozni magából, még az is, akinek a magastól erős félelme van, önként vállalkozott a játékok kipróbálására. A rendezvény nagyon jó hangulatban telt, a résztvevők a teljes idő alatt motiváltak voltak.

Litér, 2014.06.11.

fejlec

Nemzeti hagyományok, helytörténeti ismeretek – Pünkösd

Délelőtt tizenegy órától tartottunk pünkösdi istentiszteletet iskolánkban. A Szentkirályszabadjai Református Gyülekezet dicsőítő csapata Szabó András vezetésével zenélt. Szeverényi János evangélikus missziós lelkész beszélt a pünkösdi ünnepről. A délutánt játszóházzal töltötték a tanulók.

Litér, 2014.06.10.

fejlec

Kerékpártúra a Balaton partján

 

 

A tanév végéhez közeledve eddigi leghosszabb kerékpártúránkra készülődtünk. Diákjainkkal egy kb. 65 kilométeres túrára szántuk rá magunkat, ami a végére 73 km lett. Június 7-én, egy igazán meleg nyári napon vágtunk neki az útnak. Reggel Balatonfűzfőről vonattal indultunk Badacsonyba, majd onnan kerekeztünk vissza a kiindulási helyre.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….