2019-05-15 nap bejegyzései

Bozsik-foci ÚJRA!

1-5. osztályos tanulók jelentkezését várjuk!
Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

2019. szeptemberétől ismét lesz lehetőség iskolánkban (a műfüves pályán és a tornateremben) részt venni a Bozsik-foci programban (térítésmentes program!) szakképzett edző vezetésével.

Szeretnénk felmérni, hogy milyen igény van a fociedzések beindítására, ezért tisztelettel kérjük Önöket, hogy amennyiben szeptembertől szeretnék, hogy gyermekük részt vegyen Bozsik edzéseken, úgy a kiküldött jelentkezési lapot szíveskedjen kitöltve visszaküldeni 2019. május 25-ig! Jelentkezési lap elérhető ide kattintva is: Bozsik-foci szülői tájékoztató és jelentkezési lap

Az edzéseket Kovács László edző tartaná.

Együttműködésükben bízva köszönettel:

Gyenes Viktor és Spengler András
Igazgató                 Testnevelő tanár

Litér, 2019. május 15.

Művészetoktatás a 2019/2020-as tanévben

Tisztelt Szülők!

2018. szeptember 1-től iskolánk tanulói számára a művészetoktatást az enyingi székhelyű Tinódi Lantos Sebestyén Református Általános Iskola és Művészetoktatási Intézmény biztosítja együttműködés keretében. A következő tanév művészetoktatásával kapcsolatban szeretnénk jelen levelünkkel tájékoztatni Önöket!

INDULÓ TANSZAKOK a 2019/2020-as tanévben:

-Képzőművészet (rajz-festészet)

-Zongora

-Fúvós

-Gitár

-Szolfézs, zeneelmélet

Kérjük, aki szeretné, hogy gyermeke a következő (2019/2020-as tanévben) alapfokú művészetoktatásban vegyen részt, szíveskedjen a lap másik oldalán található nyilatkozatot kitölteni, és 2019. május 20-ig visszahozni az iskolába! Jelentkezni csak és kizárólag EGÉSZ TANÉVRE lehet! 

Jelentkezési lap: művészeti nyilatkozat Litér

Az éves tandíjat (rajz-festészet: 8500 Ft/fő/év, többi tanszak: 10 600 Ft/fő/év) kérjük 2019. szeptember 30-ig befizetni Kisantal Zsuzsa iskolatitkárnál!

A befizetett tandíjakat intézményünk 100 %-ban a művészetoktatási tevékenység infrastrukturális fejlesztésére biztosítja!

Rendszeres gyermekvédelmi támogatásban részesülő tanulók esetén térítési díjat nem kell fizetni!

Együttműködésükben bízva, és köszönve tisztelettel:

Gyenes Viktor sk.                                                                             Szabó Erzsébet sk.

Igazgató                                                                                             Telephelyvezető tanár

Madarak és Fák Napja iskolánkban

2019. május 14-én a litéri Ertl Pálné Művelődési Ház szervezésében emlékeztünk meg a hazánkban több, mint 100 éves hagyománnyal rendelkező Madarak és Fák Napjára. 1902-ben Gróf Apponyi Albert vallás-és közoktatásügyi miniszter rendeletben határozta meg, hogy minden elemi iskolában egy napot a fákkal és madarakkal kapcsolatos ismereteik bővítésére használjanak fel a diákok, lehetőség szerint mindezt a szabadban. Az időjárás sajnos nem kedvezett a szabadidős programnak, de a 4. osztályosok számára rendhagyó környezetismeret órára került sor, míg a felső tagozatosok érdekes előadáson és bemutatón vehettek részt, amelyet Balogh László erdőmérnök tartott. Diákjaink az előadások alatt érdeklődőek voltak, és aktívan vettek részt a programokon! Bízunk benne, hogy sok új ismerettel gyarapodtak a madarakkal és a fákkal kapcsolatban! Hála Istennek iskolánkban minden lehetőség biztosított, hogy a diákok a madarakról és a fákról élőben, testközelben tanulhassanak! Köszönjük szépen a Művelődési Ház támogatását és együttműködését!