2020-02-27 nap bejegyzései

EDISON robotprogramozási bemutató és verseny

2020. február 26-án a 6. és a 8. osztályos diákjaink vehettek részt Boleraczki Miklós (Pannon Egyetem, Mérnöki Kar, Gépészmérnöki Intézet) tanár úr előadásán, és EDISON robot programozási bemutatóján. A bemutató részeként meghirdettük iskolánkban a programozási versenyt, amelyre kettő fős csapatok jelentkezését várjuk, a fődíj pedig nem más lesz, mint egy igazi EDISON robot! 🙂 A felajánlást, és a szervezést ezúton is köszönjük Dr. Gyurika István tanszékvezető docens Úrnak, az előadást pedig Miklósnak! Diákjaink sok új, és érdekes információval gazdagodtak a robotok és a programozás világát tekintve, bízunk benne, hogy kedvet kaptak egy kis robotikához! 🙂

IV. Húshagyó keddi Palacsintaforgató Verseny

2020. február 25-én tartottuk immár hagyományos (negyedik) palacsintaforgató versenyünket. A helyszín változott, mert kellemes és kényelmes körülmények között, megújult tankonyhánkon fogadtuk a  22-25 ringbe szálló játékost, illetve nézőként a 2.osztályosokat:).
Hála a Szülői munkaközösségnek, volt sok tészta és kész palacsinta is, senki sem maradt éhen:)
A hangsúly a korábbi évekhez képest a többszörös megforgatáson volt, egy-egy palacsinta a 3 legügyesebb  versenyző  serpenyőjéből 1000-nél is többször repült a levegőbe!!! Szívből gratulálunk diákjainknak! Találkozunk jövőre ugyanitt, nehezített feltételekkel!:)