Szakmára fel!

A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szakmára fel! címmel háromfordulós mesterség-és szakmaismereti vetélkedőt hirdetett Veszprém megye általános iskoláinak felső tagozatos tanulói részére. Hatodik osztályosaink 3 csapattal képviselték iskolánkat, akik közül a Litéri Fodrászok csapata, Feil Dorka Boróka, Kondics Emma, Vida Zara és Justin Milán Julián csapattagok részvételével bejutottak a döntőbe, ahol 7.helyezést értek el. Bemutatójukat ide kattintva érhetik el: Litéri_fodrászok

Az első fordulóban a kiválasztott szakma egy képviselőjével kellett interjút készíteni a diákoknak, fényképekkel illusztrálva munkájukat. A második forduló alkalmával egy szórólapot, hirdetést kellett elkészíteni, amelyről felismerhető a bemutatott szakember vagy az általa képviselt vállalkozás. Mire elértünk a harmadik fordulóig már digitális keretek között zajlott az oktatás, így a résztvevők online teszt kitöltését kapták feladatul illetve egy PowerPoint és egy pár perces videó elkészítését.

A döntősök 3000 forint értékű könyvutalványt és oklevelet kaptak. A döntőbe nem jutott csapattagok pedig mozijeggyel lesznek gazdagabbak!

Köszönöm minden résztvevőnek a lelkes munkáját! Gratulálunk!

Éliásné Biró Lilla

osztályfőnök