“Menő Menza Litéren” EFOP-1.8.5-17-2017-00288

A projekt címe:

Menő menza Litéren

A projekt azonosító száma:

EFOP-1.8.5-17-2017-00288

Szerződött támogatás összege: 19 840 740 Ft

A kedvezményezett neve: Litéri Általános Iskoláért Alapítvány

A támogatás mértéke %-ban:100 %

A projekt zárás időpontja: 2019.12.31.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásával valósul meg

A projekt tartalmának bemutatása

Célunk, hogy az iskola életének egészségkulturáját fejlesszük és egészségmegőrzését elősegítsük az egészséges életvitelhez szükséges tudás és készségek elsajátításának biztosításával, tárgyi feltételek biztosításával.

Célcsoportok

Litéri Református Általános Iskola diákjai, tanárai, étkeztetői

az iskola diákjainak családtagjai

az egészségtudatosság növelését segítő pedagógusok, az iskola munkatársai, közétkeztetés szereplői

Főbb tevékenységek:

Tankert kialakítása, gondozása

Interaktív iskolai foglalkozások

Dietetikus csoportfoglalkozások

Egészségmegőrző klub

Dietetikus tanácsadás

Diákok étkezési szokásainak megismerése, hatékonyságmérés

Szemléletformáló rendezvények

Ivókút kialakítása

Étkező fejlesztése (edényzet, bútorzat)

akadalymentes_icon

A projekt címe:

Menő menza Litéren

A projekt azonosító száma:

EFOP-1.8.5-17-2017-00288

Szerződött támogatás összege:
19 840 740 Ft

A kedvezményezett neve: Litéri Általános Iskoláért Alapítvány

A támogatás mértéke %-ban: 100 %

A projekt zárás időpontja: 2019.12.31.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásával valósul meg

 

A projekt tartalmának bemutatása

Célunk, hogy az iskola életének egészségkulturáját fejlesszük és egészségmegőrzését elősegítsük az egészséges életvitelhez szükséges tudás és készségek elsajátításának biztosításával, tárgyi feltételek biztosításával.

 

Célcsoportok

Litéri Református Általános Iskola diákjai, tanárai, étkeztetői

az iskola diákjainak családtagjai

az egészségtudatosság növelését segítő pedagógusok, az iskola munkatársai, közétkeztetés szereplői

Főbb tevékenységek:

  • Tankert kialakítása, gondozása
  • Interaktív iskolai foglalkozások
  • Dietetikus csoportfoglalkozások
  • Egészségmegőrző klub
  • Dietetikus tanácsadás
  • Diákok étkezési szokásainak megismerése, hatékonyságmérés
  • Szemléletformáló rendezvények
  • Ivókút kialakítása
  • Étkező fejlesztése (edényzet, bútorzat)