Gratulálunk Szebi!

AETF European Taekwon-Do Open E-Tournament verseny

2021 április 25. és május 5. között zajlott egy nagyszabású online Taekwon-Do verseny, melyen természetesen a Farkasodu Taekwon-Do csapat is részt vett. A verseny nagyságát mutatja, hogy 33 ország 124 egyesületéből 928 nevezés érkezett a legapróbbaktól a legnagyobbakig. Kanadától Új-Zélandig, Kolumbiától Japánig számos ország egyéni és csapatküzdelmei zajlottak az online térben. A Farkasodu csapat 22 nevezővel egyéni formagyakorlatban indult. Hónapokon keresztül gyakoroltak a Farkasok, először az online térben, majd amint az időjárás lehetővé tette szabad téren is. Aztán, ahogy a nevezési időszak lezárult, közel 110 videóval felfegyverezve indult neki a csapat a megmérettetésnek. Nagyon szép sikerek születtek, hiszen 9 éremmel sikerült Magyarország hírnevét öregbítenie a csapatnak. Iskolánkból 9 fő vett részt a versenyen és nagyon ügyesek voltak mindannyian. Egy ekkora nemzetközi mezőnyben ritkán mérettethetik meg magukat a tanoncok. 
Kányai Szebasztián 3. osztályos tanulónk,  Fiú -11év 2-1 GUP kategóriában a dobogó legfelső fokáig menetelt az egyes versenykörökben, így Aranyérmet szerzett.  Gratulálunk a teljesítményéhez!
Társai eredményei ebben a versenyben nem hoztak dobogós helyezést, viszont roppant büszkék vagyunk rájuk is, hiszen keményen dolgoztak hónapokon keresztül és megmérettették magukat a világ apraja – nagyjával. 
Az indulók:  – Pápai Zoé 2. osztály – Bertalan Anna 4. osztály – Homolya Alíz 4. osztály – Térmeg Sára 4. osztály – Borbás Bianka Antónia 7. osztály – Lancz Hunor Atilla 4. osztály – Vincze Botond 4. osztály – Justin Zalán 6. osztály
Az éremtáblázat is imponáló számunkra, hiszen Magyarország az első helyen végzett.,11 Arany, 15 Ezüst és 30 Bronzéremmel. A Farkasodu Taekwon-Do Klub a 15. legeredményesebb csapat lett a versenyben. 
A Kisfarkasok ezután sem unatkoznak, hiszen júniusban egy újabb nemzetközi verseny, a Spirit Open várja őket, ami tervek szerint már jelenléti verseny lesz Monoron. 
Jó felkészülést és további sikereket kívánunk nekik az év hátralévő részében is. 

Vincze Krisztina