A litéri Farkasok szép sikerei

A kartali verseny eredménye: 3 versenyző 5 érem 

III. Spirit Open elnevezésű nyílt kupaversenyt rendeztek (2014.04.05.), melyen 14 klub (3 országból: Románia-Szlovákia-Magyarország) versenyzői mérték össze tudásukat Kartalon, Taekwondo formagyakorlat és küzdelem versenyszámban.

Litéri farkasok

A litéri Farkasok formagyakorlat gyermek kategória 9.-7. gup övfokozatban Bressel Botondot és Frank Bencét indította – akik életük első versenyén szerepeltek -, míg gyermek kategória 3.-1. gup övfokozatban Kucserka Szabolcsot.

Botond és Bence az összes ellenfelet (24 induló) egyhangú bírói döntéssel „verte”, ezzel kerültek a döntőbe, ahol egymás között kellett eldönteni az I. és a II. helyet. Végeredmény- képpen Bressel Botond a dobogó I., míg Frank Bence az előkelő II. fokára állhatott fel. Ezzel a korcsoportjuk legkiválóbb helyére, az I. helyre juttatták csapatukat, a litéri Farkasokat.

Gyermek kategória 3.-1. gup övfokozatban, melyet országos szinten (9-10 évesen) kevés tehetséges és kitartó gyermek képvisel, a Farkasok versenyzője Kucserka Szabolcs volt. A döntőbe kerülve, 2 döntetlen formagyakorlat után, a bírók csak a harmadiknál tudták eldönteni a sorrendet, így a II. helyet szerezte meg.

Küzdelemben induló 2 versenyzőnek ebben a versenyszámban életük első versenye volt. Bressel Botond I. helyet, Kucserka Szabolcs II. helyet ért el.

„Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen.
Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket.” (Bruce Lee)

Farkasok Taekwon-do Litér
Edzések kedden és csütörtökön 18:00-tól az iskola tornatermében
Facebook: Farkasok Itf