Digitális oktatás információk

Tisztelt Szülők, Iskolapolgárok!

A mai kormányrendelet értelmében iskolánk 2021. március 8-tól (hétfő) 2021. április 7-ig (szerda) digitális oktatásra áll át, tehát a jelenléti oktatás felfüggesztésre kerül.

  1. március 5-én (péntek) lesz tanítás, de kérjük, aki teheti, gyermekét ebédeltetés után vigye haza, hogy a digitális átállás szervezéséről tudjunk gondoskodni nevelőtestületi szinten. Pedagógiai felügyeletet március 5-én (péntek) délután biztosítunk.

A diákok tanszereiket pénteken vihetik haza. Ha valaki nem tud pénteken mindent hazavinni például betegsége miatt, akkor március 8-án (hétfő) be tud jönni az iskolába.

Kérjük, hogy akinek a digitális oktatáshoz szüksége van informatikai eszközre (asztali számítógépet, monitort, billentyűzetet és egeret tudunk adni korlátozott mennyiségben), jelezze március 5-ig (péntek) az osztálytanítóknál, osztályfőnököknél. Az igényelt informatikai eszközök átvételére 2021. március 8-án (hétfő) biztosítunk lehetőséget.

A digitális oktatás pontos menetéről e-mailben tájékoztatjuk a szülőket a digitális naplóban történő regisztráció során megadott e-mail címen. Kérjük, hogy postafiókjukat rendszeresen ellenőrizzék, illetve ha nem kapnak e-mailt, akkor ezt jelezzék az osztályfőnök és iskolatitkárunk felé is!

  1. március 8-tól étkezést az alábbiak szerint biztosítunk:
  • Ebédet lehet rendelni a szokott módon és elérhetőségeken iskolatitkárunktól. Fizetni átutalással lehet az iskolának, a digitális naplóban kapott számla alapján.
  • CSAK és KIZÁRÓLAG egész hétre lehet rendelni, tehát 1-1 napra NEM!
  • Speciális étkezést nem tudunk biztosítani ezen időszak alatt!
  • Az ebédeket átvenni a község főzőkonyháján lehet a tavasszal már megszokott módon, egyszer használatos műanyag edényekben, névre szólóan.
  • Március 8. (hétfő)-ára minden ebédet TÖRLÜNK! Kérjük, hogy aki kér ebédet, szíveskedjen március 5-ig (péntek) titkárunknál jelezni!

Iskolánkban adminisztratív ügyeletet minden munkanapon 7.45-11.45 között tartunk.

Kérjük, hogy telefonon ekkor keressenek minket!

Elérhetőségeink: digitnaplón keresztül minden pedagógus elérhető. Telefonszámunk: 0688/588-021. Titkári e-mail cím: titkar.literiskola@gmail.com

Nagyon bízunk benne, hogy a tavaszi szünet után folytathatjuk a megszokott munkarend alapján oktató-nevelő munkánkat!

Jó egészséget kívánunk, és köszönjük együttműködésüket!

Tisztelettel: Gyenes Viktor igazgató