Énekkari találkozó a balatonfűzfői Jézus Szíve Plébániatemplomban

Ismét kitett magáért iskolánk énekkara és zenekara a Fűzfői Jézus Szíve Plébániatemplom által szervezett énekkari találkozón. Egy úgynevezett „ifjúsági dalt”, a Nincs más Isten-t vittünk. Az eredeti nagy zenekari változatot alakítottuk magunkra a lehetőségeinkhez képest énekkar, három gitár, basszusgitár, dob felállással. A fellépő énekkarok közül egyedül mi kísértük a műsorunkat teljes diákzenekarral. Dalunk végén már a közönség is tapssal segítette a produkciónkat.

Az új tagok: Szabó Johanna (2.), Farkas Fruzsina (4.), Rumi Boglárka (4.), Borbás Bianka Antónia (5.) és Kovács Anna (7.) komolyan átérezték a szereplésünk jelentőségét. Fegyelmezett viselkedésükkel és odaadó éneklésükkel nagyban hozzájárultak a produkció sikeréhez. Természetesen az „öreg” tagok is nagyszerűen szerepeltek. Galambos Dániel (5.), Pintér Jázmin Napsugár (5.), Sárközi Dominik (5.), Zapletál Zoé (5.), Petrik András Péter (6.) Pintér Zétény Mihály (6.) és Rada Enikő Noémi.

Ki kell emelnem, hogy több felnőtt megjegyezte, milyen tisztelettudó, csendes gyerekek ülnek a pizza-ebédnél. A templomi szereplés alatt is fegyelmezettek voltak a litériek. Köszönet érte!
Büszkék vagyunk tanulóinkra! Ismét öregbítették iskolánk hírnevét.

Köszönet Norbert atyának a szervezéséért, hiszen a mostani találkozó gördülékenyebben ment. Még a pogácsa is időben megérkezett a szeretetvendégségre, bár már mindenki degeszre ette magát. 🙂 Külön emelte a program fényét, hogy a rendezvényt megtisztelte jelenlétével Marton Béla Balatonfűzfő polgármestere is.

Köszönöm kolléganőmnek, Pintér Katalin igazgatóhelyettesnek a segítségét, mert nélküle nem tudtam volna lebonyolítani a találkozót.

Moldován László
zenetanár

[slideshow_deploy id=’5027′]