Erdei vándortábor 2.0!

Kedves Szülők és felső tagozatos Diákok!

Újra próbálkozunk egy gyalogos erdei vándortábor szervezésével, mivel új időpontok szabadultak fel, és az új helyszín is kedvezőbbnek látszik, mindenképpen könnyebb lesz. A levelünkben ennek részleteivel szeretnénk megismertetni Benneteket.

Helyszín: Vasi-Hegyhát Vasvárról indulva

Hétnapos vándorutunk az ország kevésbé ismert nyugati felébe, a Vasi-Hegyhátra kalauzol, ahol a természeti kincseken túl számos történelmi és kulturális látnivaló vár minket. Az út Vasvárról indulva járja be ezt az egyedi hangulatú vidéket, Oszkón át a Szajki-tavakig vezetve ad mélyebb betekintést a térség történetébe, értékeibe és hagyományiba. A hét során kirándulhatunk a környék parkerdeiben, megtekinthetjük a Vasvári Sáncot és a Vaskaput, a Vasvári Helytörténeti Múzeumban és az oszkói Hegypásztor Kör programjain megismerhetjük a helyi hagyományokat és megcsodálhatjuk a Jeli Varázskert botanikai értékeit. Nem utolsó sorban pedig fürödhetünk egy jót a Szajki-tóban, hogy hamisítatlan nyári élményekkel térhessünk haza a táborozásról.

Időpont: 2021. július 23-tól. (7 nap-6 éjszaka)

Hossza: kb 70 km

Költség: 28 000 Ft, amiben benne van a szállás és az étkezés, ill. a belépők

A tábort min. 20 fő jelentkezése esetén tudjuk elindítani.

Jelentkezni április 7-ig lehet. Az előleg összegét, 10 000 Ft-ot április 7-9. között várjuk. Akit érdekel ez a tábor, keressen minket e-mailen vagy telefonon:

Csilla néni: czcsillagom1@gmail.com   06 305224869

Ildikó néni: bartilko55@gmail.com   06 709439030

Jelentkezés előtt érdemes tájékozódnotok az alábbi linken:

https://www.erdeivandor.hu/utvonalak/erdei-vandortabor-a-vasi-hegyhaton

Azok jelentkezését várjuk, akik egy kis nehézségtől nem riadnak vissza, és bírják a túrázással járó kihívásokat. Cserébe élmény, jókedv, játékok, fürdőzés vár minket.

Gyertek!                                            

Cziráki Miklósné, Csilla néni és Károlyi Györgyné, Ildikó néni