Éremeső a Taekwon-do Magyar OB-n!

2022.03.05-én elindult a 2022-es évi versenyszezon a taekwon-do-sok számára. Mint minden évben, most is a makói rendezésű Magyar OB-val kezdték az évet a kisfarkasok, ami az elmúlt évek egyik legsikeresebb versenye lett. 
Különleges eredmény ez, hiszen az elmúlt éveket a Covid időszak jellemezte, ami a vizsga- és versenyfelkészüléseket is megnehezítette. A betegség is megtizeldelte néha a csapatot, és a felkészülési helyszín biztosítása is kihívásokba ütközött időnként, így hol online, hol jelenléti edzéssel készültek a Farkasodu lurkói.  

A csapat összességében 16 fővel indult a makói megmérettetésen és 9 arany, 8 ezüst és 3 bronzéremmel igen előkelő helyen végzett az éremtáblázaton. 

Iskolánk tanulói kivették oroszlánrészüket ebből a szép eredményből, hiszen a 7 magyar bajnoki cím mellett 6 ezüst- és 1 bronz érmet  is a litéri tanulók szereztek meg. 

MAGYAR BAJNOKAINK: – Pápai Zoé Formagyakorlat gyermek lány kategória 3-1 GUP – Pápai Zoé Küzdelem gyermek lány kategória -35kg (ellenfél nélkül) – Justin Alíz Küzdelem gyermek lány kategória -30kg  – Kányai Léna Formagyakorlat gyermek lány kategória 6-4 GUP – Vincze Botond Formagyakorlat serdülő fiú kategória 3-1 GUP – Böröndi Zsombor Formagyakorlat serdülő fiú kategória 9-7 GUP – Justin Zalán Küzdelem serdülő fiú kategória +60kg

Ezüst érmeseink:  – Justin Alíz Formagyakorlat gyermek lány kategória 3-1 GUP – Kányai Léna Küzdelem gyermek lány kategória -30kg – Térmeg Sára Küzdelem serdülő lány kategória – 38 kg – Kányai Szebasztián Formagyakorlat serdülő fiú kategória 3-1 GUP – Kányai Szebasztián Küzdelem serdülő fiú kategória -42kg- Szabó Máté Küzdelem gyermek fiú kategória -38kg

Bronz érmesünk: – Szabó Máté Formagyakorlat gyermek fiú kategória 9-7GUP

Gratulálunk mindenkinek! Nagyon ügyesek voltatok Farkasok! 


Erős, eredményes évnek nézünk elébe! Legközelebb április elején állnak pástra a Kisfarkasok, a Spirit Open nemzetközi versenyen Monoron, melyhez a felkészülést most már hazai pályán, az iskola tornatermében kezdhetik meg a gyerekek, ezért mérhetetlen hálánkat közvetítjük az iskola vezetése felé. 


Jó felkészülést és sok sok érmet kívánunk a versenyzőknek! Hajrá Farkasodu, Hajrá Litér!

Vincze Kriszta