Farsangi bál az alsó tagozaton

Újra állt a bál az alsó tagozaton …

Február 10-én kora délután megkezdődött az alsó tagozatosok farsangi báljának előkészítése. A szülői közösség tagjai birtokukba vették az ebédlő épületét, ahol a finomabbnál finomabb falatok készültek. Ez idő alatt a tornatermi épületben berendezték a büfét, ínycsiklandó sütikkel töltötték meg a 8. osztály tantermét. A tornatermet a 4. osztályosok öltöztették farsangi díszbe, amiben a harmadikos napközisek is segítségükre voltak.

Délután 3 órakor, Gryllus Vilmos Maszkabál című dalára, vidáman perdültek táncra a jelmezbe öltözött, alsós kisdiákok. A csoportos jelmezesek közül először a másodikosok vidám hóembereit jutalmazta vastapssal a közönség. Ezt követték a negyedik osztályosok, akik majomjelmezükkel és izgalmas táncukkal kápráztatták el a nagyérdeműt. A több, mint ötven egyéni jelmezes felvonuló közül, a zsűri tagjainak igazán nehéz feladat volt kiválasztani a legötletesebb, a legszebb kivitelezésű jelmez gazdáját.

[slideshow_deploy id=’3059′]

A bál további részében farsangi fejdíszt készíthettek, ügyességi játékokban vehettek részt a gyerekek. A „bontogatós körtánc” az idén is nagy népszerűségnek örvendett. Jó volt látni a kipirult arcokat, akik a vidám, játékos táncokba is beálltak.

Fél hatkor kezdődött az izgalommal várt tombolasorsolás. A felajánlásoknak és a szülői közösségnek köszönhetően rengeteg, értékes és „finom” ajándék talált gazdára.

Ebben az évben is jól szervezett, tartalmas és sikeres volt a bálunk.

Nagyon szépen köszönünk minden segítséget, amit az alsó tagozatos farsangi bál megszervezéséhez és lebonyolításához kaptunk.

Szőnyegh Imre képei az alsós farsangról megtekinthetőek az alábbi linken (köszönjük a fényképeket!): Alsós farsang Szőnyegh Imre képei

Simon Tibor képei az alsós farsangról megtekinthetőek az alábbi linken (köszönjük a fényképeket!): Alsós farsang Simon Tibor képei