Fekete Párduc Labdarúgó Kupa 2014

parduc

Iskolánk műfüves pályáján ezen a pénteki napon 4 iskola diákjai mérhették össze ügyességüket, felkészültségüket, futballtudásukat. Saját iskolánk diákjai mellett a balatonalmádi Györgyi Dénes Általános Iskola, a Csajági Református Általános Iskola és a veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola I., illetve II. korcsoportos csapatai vettek részt a bajnokságon.

Azt reméljük, hogy a kezdeményezésből hagyomány lesz, és évről évre egyre több iskola focicsapatát láthatjuk vendégül a Fekete Párduc Labdarúgó Kupán.

Az eredmények:

I. korcsoport

1. helyezés: Györgyi Dénes Általános Iskola „A”

2. helyezés: Litéri Református Általános Iskola

3. helyezés: Györgyi Dénes Általános Iskola „B”

4. helyezés: Csajági Református Általános Iskola

A legjobb kapus: Kiss Ádám

A legjobb/a legeredményesebb mezőnyjátékos: Németh Levente

 

II. korcsoport

1. helyezés: Litéri Református Általános Iskola

2. helyezés: Csajági Református Általános Iskola

3. helyezés: Györgyi Dénes Általános Iskola

4. helyezés: Kossuth Lajos Általános Iskola

A legjobb kapus: Czinkán Erik

A legjobb/a legeredményesebb mezőnyjátékos: Mód Ádám

A vándorserleget az alsósoknál ebben az évben a Györgyi Dénes Általános Iskola, a felsősöknél a Litéri Református Általános Iskola vitte el.

Köszönjük Szedlák Attila polgármester úrnak a felajánlását, amellyel lehetővé vált a résztvevő csapatok díjazása, továbbá köszönet illeti Spengler András tanár urat és Endrész Pál labdarúgó edzőt a verseny megszervezéséért és lebonyolításáért.

A névválasztásról:

„A feketepárduc”Grosics Gyulának a sportsajtóban elterjedt beceneve volt. Grosics Gyula a legendás Aranycsapat kiváló kapusa, a Nemzet Sportolója, 86-szoros magyar válogatott. Becenevét – párduchoz hasonló ügyessége mellett – azért kapta, mert ő viselt először a pályán kapusként fekete mezt. A névválasztással tisztelegni szeretnénk ennek a kiváló sportembernek az emberi és szakmai kvalitásai előtt.

Képek a kupáról