FONTOS INFORMÁCIÓ!

Tisztelt Iskolapolgárok, Szülők!

Miniszterelnök Úr által 2021. április 14-én 16.00-kor tett hivatalos nyilatkozata alapján tájékoztatom Önöket, hogy:

2021. április 19-én (hétfőn) az alsó tagozaton (1-4. osztályok),

2021. május 10-én (hétfőn) a felső tagozaton (5-8. osztályok) indul újra a jelenléti oktatás.

Ez a gyakorlatban a következőt jelenti:

– Alsó tagozaton április 19-től (hétfő) újra tantermi oktatásra állunk vissza a tanévi órarendünk alapján, egész napos rendszerben, biztosítva a szokott módon az étkezést is. Amennyiben egészségügyi okok miatt (a gyermek ismert betegsége, vagy egy háztartásban élő beteg vagy magas rizikófaktorú személy miatt) szülő nem szeretné gyermekét az intézménybe engedni, akkor kérjük, hogy írásbeli kérelmét az indoklással együtt Gyenes Viktor igazgatónak címezve nyújtsa be a digitális naplón keresztül legkésőbb 2021. április 16-án (péntek) 8.00-ig! Ez ezért fontos, hogy pontosan tudjuk a létszámokat, és szervezni tudjuk az oktatás rendjét!

– Felső tagozaton május 10-ig maradunk a jelenleg alkalmazott, és jól bevált digitális órarendnél és classroom felületnél, amelyet március óta használunk, tehát itt változás nincs.

Szeretném az alsó tagozatos diákjaink Szüleit tájékoztatni, hogy az iskolában április 19-től mindössze a 4 alsós osztály fog tartózkodni, és annak érdekében, hogy az osztályok tanulói ne keveredjenek egymással, a szüneteket és étkezéseket időben eltolva fogjuk tartani, így biztosítjuk a lehető legkevesebb kontaktusszámot! Az időjárás függvényében a gyermekek a lehető legtöbb időt a szabad levegőn fogják tölteni, hiszen az immunrendszer erősítése, a friss levegő és a testmozgás kiemelten fontos ebben az időben! Kérjük, hogy fokozott vitaminbevitellel segítség gyermekük immunrendszerének működését, a betegségek megelőzését!

Egyúttal tisztelettel kérjük a Szülőket, hogy a gyermekek és pedagógusaink vagyis a KÖZÖSSÉG egészségének védelme érdekében, csak és kizárólag egészséges, semmilyen tünetet nem mutató gyermeket küldjenek az iskolába, illetve, ahol pozitív kontakt lehetősége merül fel, abban az esetben is maradjanak otthon elővigyázatosságból, hogy később ne kelljen egész osztályokat karanténba helyezni!

A digitális oktatás során tapasztalt együttműködésüket, támogatásukat ezúton is köszönve, és bízva a folytatásban, mindenkinek jó egészséget kívánok!

Gyenes Viktor
Igazgató