Gratulálunk a taekwondo csapatnak!

Május 20-án, szombaton Hatvanban járt a Farkasodu Taekwondo csapat a Nemzetek kupáján. 10 fővel képviseltette magát a csapat Gyermek és Serdülő korcsoportokban és 11 kupával tért haza a nap végén. 

Ifjúsági kategóriában most nem volt versenyzőnk, mert Justin Zalán diákmester egy egészen mást páston harcolt aznap, középfokú angol nyelvtudásáról igyekezett kétséget nem hagyó módon számot adni. 

A csapat most is nagyszerűen versenyzett, sok csillogó éremmel bővült a készletük. 3 tanulónk is címvédőként érkezett a versenyre, Kányai Léna, Szabó Máté, Vincze Botond és mindhárman újabb érmekkel tértek haza az idén is. 

Helyezett versenyzők: 

– Kányai Léna: Gyermek formagyakorlat, színes öv 1.hely, Gyermek küzdelem 1.hely

– Vincze Botond: Serdülő, formagyakorlat I-III.dan 1.hely, Serdülő II. küzdelem 1.hely

– Kányai Szebasztián: Serdülő formagyakorlat I-III.dan 2.hely, Serdülő I. küzdelem 1.hely

– Justin Alíz: Serdülő, formagyakorlat, színes öv 2.hely, Serdülő küzdelem 2.hely

– Térmeg Sára: Serdülő küzdelem 1.hely 

– Bíró Zselyke: Serdülő küzdelem 2.hely 

– Szabó Máté: Serdülő küzdelem 3.hely

Ezzel a 11 éremmel a hazai csapatok közül a Farkasodu a 2. legeredményesebb csapat lett. 

A csapat tagja volt még Bertalan Anna és Böröndi Zsombor is, nekik az erős mezőnyben most nem sikerült érmes helyezést elérniük, de nagyon ügyesen versenyeztek és az erős nemzetközi mezőnyben fontos tapasztalatokat szereztek. 

 A nyári szünet előtt a csapat színes övesei még egy vizsgára készülnek, míg diákmestereink már a szeptemberi Világbajnokságra illetve Kick -box versenyeikre koncentrálnak. 

Vincze Krisztina