I. Palacsintaforgató Verseny

[slideshow_deploy id=’3110′]
Iskolánkban 1. alkalommal rendeztük meg az angolszász országok egyik népszerű versenyét: Húshagyó Kedd alkalmából a palacsintaforgató versenyt.
A felső tagozatosok közül nagyjából 20 diákunk vállalta, hogy -akár sütött már egyedül palacsintát, akár nem – most megpróbálja meg is forgatni, s lám-lám: mindenkinek sikerült! :D.
A nyertes Veiczer Dorina, aki 40 fölötti forgatást hozott össze –  életében először forgatva a csintalanokat, de kiemelkedően teljesített Szőnyegh Ádám, Dömsödi Gergő és Szabó Klaudia, no meg a többiek –  bármennyi forgatás is sikerült a nagy izgulás közepette..
Gratulálunk az összes résztvevőnek! Reméljük mindenki jól érezte magát és jól lakott, jövőre pedig-  nehezített körülmények között – még több versenyző lesz!:)
Köszönjük a szervezésben, megvalósításban  és eszközök biztosításában nyújtott segítséget Tasi Sándorné – Anita néninek, Farkas Csabáné – Csilla néninek, Kamondi Tünde néninek, Göndöcs Gábornak, Spengler Andrásnak, Andi és Ili néninek, Piroska és Zsuzska néninek, valamint a Szülői Munkaközösségnek, akik a palacsintatésztát és a rávalót szolgáltatták!!!
Külön köszönet illeti Bán Helga tanárnőt az ötletért, a szervezésért, és a lebonyolításért! Köszönjük!