Ismét állt a bál az alsó tagozaton… :)

Az idei farsangi időszak fontos eseménye volt az elmúlt héten az alsó tagozatos osztályainkban a farsangi mulatság megtartása.

A izgalommal fűszerezett, vidám hangulat egész nap érezhető volt a gyerekek között. Csütörtökön és pénteken reggel jelmezekkel és kellékekkel felpakolt kisdiákok érkezetek iskolába. Mindenki alig várta, hogy magára ölthesse és társait is elkápráztathassa az ő „farsangi csodájával”. Osztályonként 1-2 kivételtől eltekintve, legtöbben jelmezben múlatták a délutánt. Volt, aki kész maskarát húzott, de sokan, fantasztikus, ötletes, otthon készített jelmezével lepett meg bennünket.

A színes díszekkel, girlandokkal hangulatossá varázsolt tantermekben, tornateremben volt jelmezes felvonulás, közös dalolás, táncolás, játékos feladatokban versenyezhettek a gyerekek. Az otthonról hozott, finom „rágcsák” elfogyasztása mellett örömmel harapdálták a farsang elmaradhatatlan édességét, a lekvárral töltött, puha fánkot.

Gyorsan elrepült a délután… Jó érzés volt látni és hallani a kipirult arcú gyereksereg egyöntetű véleményét: kár, hogy vége!

Ígérjük, jövőre folytatjuk… J

Köszönünk szépen minden segítséget, amit a vidám délután megszervezéséhez kaptunk. Külön köszönetet szeretnénk mondani a Litéri Nyugdíjas Klub tagjainak, akik az alsós diákoknak egy-egy szelet finom csokoládét ajánlottak fel.

Kertészné Kárpáti Katalin