Könyvfaló verseny 2016.

[slideshow_deploy id=’2348′]

KÖNYVFALÓ VERSENY 2016.

2016. április 22-én rendeztük meg 2. könyvfaló versenyünket a felsőtagozatosok körében. 3 könyvből lehetett választani: Leiner Laura Bábel című könyve, Jeff Kinney Ropi 5.rész és Rick Riordan: A villámtolvaj.
2db 2 fős csapat indult: Sárközi Vivi – Térmeg Adri, valamint Babai Rózsa – Eősze LAura,
és 3 egyéni versenyző: László Luca, Jánosházi Petra és Zavada Bianka.

Egy feladatlapot kellett kitölteni, (15 pont) illetve akinek volt kedve, készíthetett illusztrációt, és, vagy könyvajánlást plusz 5-5 pontért…

Petra és Luca kicsit félénken érkeztek a versenyre, nevezőtársaik úgy tudom eltűntek az űrben – egyedül nehezebb volt…
Bianká is bátortalanul indult, a könyvet is utolsó pillanatban sikerült elolvasni de lám megérte, a feladatlapja 15/13 pontos lett.
Adri és Vivi közösen töltötték ki majdnem maximális pontszámmal a feladatlapot és könyvajánlót is készítettek..
Kiemelkedően teljesített Rózsa és Laura, ők minden kiírt feladatot teljesítettek: illusztráció, tesztlap és ajánlás, még a szerzőről is írtak a könyvborítón találtak segítségével.
Mindannyiuknak gratulálok!

A Könyvfaló verseny 2.része a könyvtárban zajlott: Bea néni munkájának köszönhetően, babzsákokon ülve olvastunk fel könyvekből tetszés szerint, kicsit beszélgettünk és közben a szülői munkaközösségnek, meg Laurának köszönhetően sütit és szendvicseket falatozgattunk…
Szeretnénk hasonló du-t rendezni a nyár folyamán és jövőre is, akkor már kicsit hosszasabbat, abban bízva, hogy lesznek még nálunk 24 órás felolvasó alkalmak is:)

Köszönöm a részvételt a korábban végzett Pais Eszternek, Pénzes Bálintnak és Farkas Levinek, Laurának, Karinának, Pais Vivinek, Rózsának!

Dézsiné Bán Helga szervező tanár