Körzeti labdarúgás eredményei

Labdarúgás I. korcsoport 2022. október 25.

Az 1. és 2. osztályosok számára hirdetett barátságos labdarúgó mérkőzések célja nem a versenyzés, hanem inkább a játékélmény és a gyakorlás lehetősége volt. A balatonfűzfői pálya adott otthont az eseménynek, ahová 1. és 2. osztályos diákjainkkal érkeztünk, összesen kilencen. Balatonalmádi és Balatonfűzfő csapatai ellen mérkőztünk: a fűzfői csapattal 2:2-es eredményt értünk el, Balatonalmádi csapatától sajnos kikaptunk, de nem baj, mert tavasszal lehet javítani az eredményeken! 🙂

Labdarúgás II. korcsoport 2022. október 27.

Az első félév utolsó fordulójában a 3-4. osztályos diákjaink mérették meg magukat a körzeti labdarúgó Diákolimpián. A környék 6 iskolája nevezett a versenyre, így két hármas csoportba sorsolták a csapatokat. Iskolánk a Vörösberényi Általános Iskola és az Irinyi János Általános Iskola csapatával került egy csoportba.

Az első mérkőzést a Vörösberényiekkel játszottuk és nagyon jól kezdtünk, kb. 9 perc elteltével már 2 gólos előnyben voltunk. Az első félidő vége előtt az ellenfél szépített. A második félidőben a játékunk kevésbé volt támadó jellegű, minden poszton voltak hibák, amit a másik csapat jól felismert és megszerezték az egyenlítő találatot. Az ellenfél feljavult és a mérkőzés végét 2 gólos győzelemmel zárta, gratulálunk nekik!

A második mérkőzést a Fűzfői csapattal játszottuk, ahol már érződött a fáradtság a húzó játékosokon, igyekeztünk cserékkel biztosítani a pihenést, de ez sajnos elkerülhetetlenül az ellenfél főlényes játékát eredményezte. A fiaink ettől függetlenül remekül küzdöttek és gólt is szereztek ezen a mérkőzésen is.

Minden résztvevőnek jár a dicséret, tavasszal tovább javítunk az eredményeken!

Spengler András testnevelő tanár és Gyenes Viktor kísérő tanár