Mezei futás – Országos döntő Gödöllőn 2024.04.10.

Iskolánk tanulói a vármegyei döntőn nyújtott szép teljesítménynek köszönhetően az országos döntőbe jutottak az alábbi versenyszámokban és értek el remek eredményeket:

  • II. kcs. lány egyéni   –           29. hely          Iványi Borka
  • III. kcs. fiú egyéni     –           40. hely          Márta Bendegúz
  • III. kcs. fiú csapat     –           32. hely          Márta Bendegúz, Szamosi Ádám, Szabó Máté, Frank Máté, Silye Máté

Versenyzőink izgatottan várták a verseny napját, hiszen nem minden nap van lehetőség az ország legjobbjaival megmérkőzni!

Az utazásban Igazgató úr volt segítségünkre, vitt-hozott minket, köszönjük szépen!

A versenyen több mint 2400 diák vett részt, nagyon jó hangulatú, jól szervezett versenyen vehettünk részt. Az első megmérettetés Borkára várt a közel 240 fős mezőnyben kellett 1,5 km-t teljesítenie. Alapos bemelegítést követően állt a rajthoz és minden energiát mozgósítva a 29. helyen ért célba, ami nagyszerű eredmény!

A fiúk jó fél órával később indultak a hasonlóan népes mezőnyben. Rájuk már 2,5 km várt, amiről tudták, hogy ebben a mezőnyben ez nagyon kemény feladat lesz. Nagyot küzdöttek a srácok, ami csapatban a 32. helyezéshez, míg Bendegúznak az egyéni versenyben a 40. helyezéshez volt elegendő.

Minden elismerés megilleti a versenyzőinket, gratulálunk a szép eredményekhez!

Spengler András testnevelő tanár