Nyerj egy osztálynyi tabletet!

A BOOKR Kids meseíró pályázatot hirdet iskolai osztályok részére. A versengés fődíja az osztály minden tagja számára egy BOOKR Kids táblagép, illetve egy fél éves előfizetés a mesetárunkra, amelyben több, mint 40 interaktív, olvasásfejlesztő történet található.
További nyereményeink:
2. helyezett: Fél éves előfizetés a BOOKR Kids mesetárra az osztály minden tagja számára, illetve két táblagép az osztály részére. Az iskola könyvtára 50 ezer forint értékű könyvcsomaggal gazdagodik a Móra Kiadó jóvoltából.
3. helyezett: Fél éves előfizetés a BOOKR Kids mesetárra az osztály minden tagja számára.
Különdíj: Nickelodeon ajándékcsomag.

Kedves Gyerekek, a ti feladatotok, hogy felkészítő tanárotokkal válasszatok az alábbi témák közül egyet, amely a számotokra a legizgalmasabb és dolgozzátok fel a pályázatban kiírtak szerint. A pályázatról részletes információt a mese.bookrkids.hu oldalon találtok.

Pályázati témák:

Kalandozás a jövőbe: Beszálltatok egy űrhajóba, ahol a kapitánynak már csak egy napot kell mondani, ahol földet értek majd a jövőben. Meséljétek el kalandjaitokat!
Ha a miénk lenne a varázsceruza: Az iskolapadban egy különleges ceruzát találtatok, amivel bármire képesek lehettek. A határ a csillagos ég!
Egy nap Mirákulumban: Képzeljétek el, és írjátok le egy napotokat a csodák és varázslatok földjén!

A beérkezett pályaművek közül szakmai zsűri választja ki a legjobbakat. Jelentkezési határidő: 2015 április 17. Pályázatok beküldési határideje: 2015 május 22. Eredményhirdetés: 2015 június 1.
részletes információ: http://mese.bookrkids.hu

Jó munkát kívánunk:
BOORK Kids szerkesztősége