SZERETETDOBOZ akció indul!

Tisztelt Iskolapolgárok!

Iskolánk is csatlakozik a gyűjtéshez! Szeretettel várjuk adományaikat az iskolatitkárságon 2020. december 10-ig!

A Magyar Református Szeretetszolgálat Szeretetdoboz elnevezésű akcióját a karácsonyt megelőző időszakban hirdeti meg. Célunk, hogy az összegyűjtött tartós élelmiszerekkel, tisztító-és tisztálkodási szerekkel megtöltött dobozokkal segítsük a rászoruló családok mindennapjait. Évente több ezer nehéz sorsú gyermekhez és családjukhoz juttatjuk el a dobozokat.

Mi az a Szeretetdoboz?
A Szeretetdoboz környezetbarát anyagokból készült, többször felhasználható adománydoboz, ragasztószalag nélkül is záródik, így környezetünket is óvjuk, miközben segítünk.

Mit tegyünk a Szeretetdobozba?
Legalább fél éves szavatossággal rendelkező tartós élelmiszert: cukrot, olajat, konzervet, lisztet, kakaót, teát, fűszereket, édességet, száraz tésztát, kekszet,
ketchupot, mustárt, majonézt.

Örömmel fogadunk továbbá tisztálkodási- és tisztítószereket: mosószert, öblítőt, fogkrémet, gyermek és felnőtt pelenkát, sampont, tusfürdőt.
Külön köszönjük, ha a felajánlók az adományozás során gondolnak az ételintoleranciával küzdőkre, és cukor- vagy gluténmentes termékeket is helyeznek a Szeretetdobozba, mint például édesítőszert, cukormentes kekszet, gluténmentes tésztát.

További információ az alábbi linken:
https://jobbadni.hu/szo…/szocialis-segitseg/szeretetdoboz/

Köszönjük támogatásukat!