Tájékoztató

Tisztelt Iskolapolgárok!

2020. március 16-tól a rendkívüli helyzetre való tekintettel a iskolánkban a kontaktórás (személyes megjelenésen alapuló) tanítás felfüggesztésre kerül. Diákok, szülők az intézménybe NEM JÖHETNEK BE!

Az úgynevezett távoktatás (digitális oktatás, otthontanulás) lehetőségeiről folyamatosan egyeztetünk, gyűjtjük az információkat, és a lehető legjobb megoldás megtalálására törekszünk!

Tisztelettel megkérjük a Szülőket, hogy folyamatosan figyeljék a DIGITÁLIS NAPLÓT, mert ez iskolánk hivatalos tájékoztatási felülete!

Törekszünk arra, hogy a jelen helyzetben minden felmerülő kérdésre válaszoljunk!

Amennyiben az iskolával kapcsolatba szeretnének lépni:
1. Telefonszámunk: 0688/588-021
2. Igazgató e-mail címe: igazgato.literiskola@gmail.com
3. Digitális naplón keresztül minden pedagógusunk elérhető!

Tisztelt Szülők! Jelen helyzet számunkra is váratlanul jött, nagyon komoly feladatot bíz ránk: pár nap alatt kell átszerveznünk az intézmény jól bevált működését, új működési rendet kialakítani, miközben nem szabad elfelejtenünk azt, hogy legfontosabb feladatunk a gyermekek tanítása, nevelése. Ebben az új helyzetben igyekszünk legjobb szakmai tudásunk, és legmagasabb szintű szervezői képességünk alkalmazni, azonban az Önök felelősségteljes szülői hozzáállása, támogatása és aktív részvétele nélkül ez nem fog működni! Kérjük, legyen partnereink ebben a nem mindennapi folyamatban, történelmi helyzetben!

Tisztelettel: Gyenes Viktor igazgató