Tanévkezdési információk

Kedves Szülők! A tanévkezdéssel kapcsolatos fontos információkat szeretnénk megosztani Önökkel! TANÉVNYITÓ ÜNNEPÉLY: 2023. augusztus 31., 17.00 (iskolaudvar, kastély előtti terület)

·        A leendő első osztályosokat és a 8. osztályosokat kérjük szépen, hogy 16.40-ig érkezzenek meg a Kastély előtti területre (nyakkendők kiosztása, bevonulás megbeszélése, egyeztetések)

·        Erre az alkalomra ünneplő ruhában az iskolai nyakkendővel kell megjelenni!

Taneszközök jegyzéke letölthető erről a linkről: https://literirefiskola.hu/taneszkozok-jegyzeke-a-2023-2024-es-tanevre/ ELSŐ TANÍTÁSI NAP: 2023. szeptember 1. péntek.

·        4 tanítási órát tartunk, ekkor osztjuk ki a tankönyveket is (kivéve az 1. és a 4. osztályokat). Kérjük, hogy a gyerekek iskolatáskával készüljenek, amelyben a könyveket haza tudják vinni.

·        Az alsó tagozatos gyermekek 12.30-kor mehetnek haza, a felső tagozatosok 13.00-kor.

·        Délutáni ügyeletet biztosítunk. Az írásbeli szülői igényt kérjük szépen az osztályfőnököknél ledani!

·        Az első napon is közlekedik már az iskolabusz. Reggel indulás a szokásos időben. 7:20 Berhida, 7:25 Vilonya, 7:30 Királyszentistván

·        A járat visszaindul az első napon: 13.00-kor. A többi tanítási napon a visszaindulás a szokott menetrend szerint, 16.10-kor történik.

(A járat szeptember 1-től Berhida-Peremartonban a délutáni visszaúton bekanyarodik a benzinkúthoz, így nem kell az ott leszálló gyermekeknek átkelni az úttesten. Reggel a szokott buszmegállóban tudnak felszállni az érintett gyerekek.)

KRÉTA NAPLÓ:

·        Szeptember 1-től működik élesben a rendszer. Addig kérjük szíves türelmüket!

·        A digitnapló már nem működik!

·        E-mailben kapnak a KRÉTA rendszerhez szeptember 1-jén hozzáférést, valamint videós segítséget a használatához. Az alkalmazás telefonra is letölthető (szülői és diák alkalmazás egyaránt rendelkezésre áll).