Új pedagógus kollégáink bemutatkozása V.

Szeptembertől Varga-Sárzó Adrienn tanárnő várja a gyógytestnevelésen résztvevő diákokat! Fogadják szeretettel bemutatkozását!

Adrienn

Varga-Sárzó Adrienn vagyok, 35 éves, férjezett, egy kislány édesanyja. 16 évig versenyszerűen úsztam. 2003-ban szereztem testnevelés-rekreáció szakos diplomát és úszóedzői oklevelet a Szegedi Tudományegyetemen, majd 2005-ben gyógytestnevelői diplomát a Testnevelési Egyetemen. Jelenleg a Pannon Egyetem gyakorlatvezető mentortanár szakvizsgájára készülök. 2003 óta a Veszprémi Báthory István Általános Iskola és Köznevelési Típusú Sportiskola testnevelője vagyok, 2010 óta vezetem a testnevelés munkaközösséget.

Munkámban a sport, mint életforma, az egészséges életre nevelés a fő feladat. Szeretem megismerni a tanítványaimat, hiszem, hogy a közös munka csak akkor lehet eredményes, ha tudom, kikkel dolgozom együtt. A gyermeki lét tisztelete, szeretete vezérelt erre a pályára, ami sokszor kihívásokkal tűzdelt, de egy sportember szereti a kihívásokat! Példamutatásommal, vidám, energikus hozzáállásommal úgy érzem, nem csak a tudásomat tudom átadni tanítványaimnak, hanem az örök emberi értékeket is.

A gyógytestnevelés számomra egy kicsit a szívem csücske. A másokon segítés és az egészség védelme számomra egy régi álom, szerencsére van lehetőségem gyakorolni. Ezért Litéren is törekszem tudásom legjavát adni, várakozással tekintek az új lehetőség felé.