Újabb taekwondo sikerek – GRATULÁLUNK!

2021.12.12-én volt az utolsó dátum, amit a Farkasodu magasöves tanoncai vártak az idén, ugyanis a Magyar Taekwondo Szövetség aznap tartotta a 2021-es év magasöves vizsgáit, 2- illetve 1GUP-ra.

A mesterfokozat előtti szinteken már komoly megmérettetés vár mindenkire, hiszen a formagyakorlatok mellett, önvédelemből, tradicionális küzdelemből, fizikai állóképességből és speciális deszkatörésből is meg kell tudni lépni az előírt szintet és ez sajnos nem minden vizsgázónak sikerült ez alkalommal sem.

Büszkén mondhatjuk, hogy ez utóbbi állítás nem igaz az iskolánk tanulóira, hiszen a 4 induló vizsgázó közül mindenki megszerezte a kitűzött övszintet, melyek: 2GUP, piros övre: – Borbás Bianka Antónia 8. osztály – Justin Zalán 7. osztály1GUP, piros öv – fekete csíkra: – Kányai Szebasztián 4. osztály – Vincze Botond 5. osztály.

A diákok felkészülésének nyugodt körülményeit most is iskolánk tornaterme nyújtotta, melyért nem győz hálásak lenni a csapat. Köszönjük az iskola támogatását!

Az edzőink, Talián Zsolt és Molnár Zsolt mesterek fáradhatatlan munkáját. Ezzel a TKD világában 2021 befejeződött, a versenyek és a vizsgák folytatódnak 2022-ben.

Jó pihenést, Boldog Karácsonyt Farkasok!

Vincze Krisztina