Veszprém megyei Bábos Találkozón a Csivitelő Bábcsoport

Veszprém Megyei Bábos Találkozót rendeztek a Nemzeti Művelődési Intézet, a Pegazus Színház, a Pápai Művelődéstörténeti Társaság és az Agóra szervezésében hétvégén, melyen litéri Csivitelő Bábcsoport is szerepelt.

A csoport Feithné Hegedüs Gabriella  vezetésével 2020 őszén alakult, akkor kizárólag nagycsoportos óvódásokból, melyhez időközben segítőként csatlakozott Farkas Erika óvodapedagógus is.  A helyet és időt az óvoda akkori vezetője, Rokalyné Csizmadia Margit biztosította. Az óvodásokból azóta iskolások lettek, ősztől a próbák a litéri Ertl Pálné Művelődési Házban folytatódnak. A jelenlegi felállásban januártól működik a csoport, melynek 8 elsős (Barabás Natália, Homolya Botond, Horváth Róbert,  Illés Zoé, Lampert Koppány, Márta Mihály, Paizs Norbert, Papp Csenge), és 2 nagycsoportos (Lampert Auróra, Tóth Zsófia) tagja van. A gyerekek és vezetőik egyaránt szeretik a közös munkát, a vidámságot és tervezik, hogy folytatják a közös munkát.

A szombati rendezvényen a litéri  Csivitelő Bábcsoport A három pillangó című mesét adta elő, Feithné Hegedüs Gabriella feldolgozásában.

Gratulálunk a színvonalas előadáshoz, további jó munkát és sikereket kívánunk!

Farkas Erika