Reformkor nagyjai – családi matricagyűjtő album

Tisztelt Szülők, kedves Gyerekek!

Iskolánk alsó tagozatos tanulói megkapták a 2023/24-es tanévben érvényes Kajla útleveleket. Ebben tudnak pecséteket gyűjteni, valamint az elmúlt évekhez hasonlóan díjmentes utazások alapjául is szolgál. Az őszi szünet előtt került kiosztásra, így a gyermekek és családjaik már az első tanítási szünetben tudnak élni az őket megillető utazási és egyéb kedvezményekkel. A Kajla útlevél továbbra is díjmentes, ám annál értékesebb, köszönhetően a példátlanul nagy összefogásnak: az MTÜ, az MTSZA, az ÉKM, a MÁV, a GYSEV, a VOLÁN, a MAHART Passnave és a BAHART együttműködésével a tanítási szünetekben az ország bármely szegletébe díjmentesen tud utazni az összes kisdiák.

A 2., 3, és 4. osztályosok a Reformkor nagyjai – családi matricagyűjtő albummal is gazdagodtak. Ebben a kiadványban 16 reformkori hőssel ismerkedhetnek meg a gyerekek. Az albumot lapozva izgalmas, játékos formában tudhatják meg, hogy ők miért híresek, milyen nagy tetteket vittek véghez, milyen volt a gyerekkoruk, hogyan váltak hősökké.

Az iskolai teljesítményért, apróbb feladatokért, szorgalomért matricákat gyűjthetnek a 16 kis karaktert tartalmazó matrica szettből, melyet az albumba beragaszthatnak. Ezek a tanító néninél lesznek, ő fogja osztani őket.

Bővebb információért keressék fel a reformkornagyjai.hu weboldalt, ahonnan közvetlenül tájékozódhatnak a program részleteiről, és animációs videókat tekinthetnek meg. Kellemes őszi szünetet, jó családi kirándulásokat kívánunk!