A Farkasodu-s tanulók május – júniusban sem tétlenkedtek…

A sort a Kick -Box -os fiúk lányok nyitották május 27-én, amikor is Esztergomba utaztak a 2023. évi Utánpótlás Kick-Box Országos Bajnokságra. Ez a verseny a küzdelmi számokra épült, ahonnan parádés versenyzéssel minden indulónk éremmel tért haza. A csapat ebben az évben kezdi bontogatni szárnyait a Kick – Box világában, ezért is olyan nagy érdem, hogy mindhárom litéri indulónk Magyar Bajnoki címmel tért haza.

Eredményeik: 

 – Kányai Léna, MAGYAR BAJNOK, point fighting, gyermek -36kg-os kategóriában

 – Justin AlízMAGYAR BAJNOK, light contact, cadet I., -32kg-os kategóriában, és 3. hely point fighting, cadet I. -32 kg kategóriában

 – Kányai SzebasztiánMAGYAR BAJNOK, point fighting, cadet I. -47kg -os kategóriában és 2. hely light contact, cadet I. -47kg -os kategóriában

Június 3-a a hölgyek napja volt. Budapesten a magas öves vizsgán vettek részt az iskolából 5-en és mindannyian sikeres vizsgát tettek a Magyar ITF Taekwon-do Szövetség vezetői előtt. 

Vizsgázóink: 

– Homolya Alíz  2.GUP, piros öv

– Bertalan Anna  1.GUP, piros öv – fekete csík

– Pápai Zoé 1.GUP, piros öv – fekete csík

 – Justin Alíz 1.GUP, piros öv – fekete csík

 – Térmeg Sára  1.GUP, piros öv – fekete csík

Június11-én pedig Orosháza adott otthont a Formagyakorlat Kick – Box Magyar Bajnokságnak, ahol Vincze Botond képviselte a csapatot és 4. helyezést ért el annak ellenére, hogy ellenfelei már évek óta űzik ezt a sportágat. 

Gratulálunk a versenyzőknek és a vizsgázóknak egyaránt. 

Habár az iskolai tanév véget ér, a Farkasodu edzőtermében nem lesz szünet. Az alacsonyövesek nyári vizsgájukra készülnek Talián Zsolt és Molnár Zsolt mesterek felkészítésével, a kick-box-osok pedig napokon belül a Budapesti Világkupán lépnek pástra. 

Hajrá Farkasodu, Hajrá Litér!

Vincze Kriszta szülő