Beiratkozás a 2024/2025-ös tanév első évfolyamára – menetrend

Tisztelt Szülők!

A korábbi tájékoztatással ellentétben – technikai okok miatt – az előzetes beiratkozás NEM a Kréta rendszeren keresztül történik, hanem egy online kérdőív kitöltésével!

A beiratkozás menetrendje a következő:

I. Feladat: online kérdőív pontos kitöltése. Kérdőív nyitva: március 27 – április 5.

https://www.survio.com/survey/d/T9L0Y2U7L3U6B1A1C

  • Kérjük, hogy a kérdéseket alaposan olvassák végig, tanulmányozzák, és pontos válaszokat adjanak!
  • A kérdőív kitöltésével nem kell kapkodni! A kérdőív folyamatosan nyitva lesz március 27-én 12.00-tól április 5-e 18.00-ig!
  • Ha valamely kérdésre nem tudja a választ, vagy szükséges adatot beszerezni, nyugodtan visszatérhet a kitöltéshez április 5-én (péntek) 18.00-ig!
  • Az iskolába történő felvétel nem a kérdőív kitöltésének és lezárásának időpontjától függ! A kérdőív kitöltése a felvétel iránti szándék írásbeli kifejezése, amely nem jelenti a tényleges felvételt! A felvételről hivatalos, írásbeli határozatot küldünk, amely az okmányok bemutatásával válik jogerőssé!
  • FONTOS: a kérdőív kitöltését követően NEM küldünk automatikus visszajelzést!

II. Feladat: türelemmel várni. 🙂

  • Személyre szóló, e-mailes visszajelzést 2024. április 8-ig (18 óráig) küldünk a felvételről vagy az elutasításról, és a további teendőkről!
  • Esetlegesen felmerülő kérdésére e-mailen válaszolunk: igazgato.literiskola@gmail.com címen.

III. Feladat: aki felvételt nyer iskolánkba, személyes beiratkozásra és iratbemutatásra, illetve adategyeztetésre kell jönnie 2024. április 18-án vagy 19-én. Erről részletes tájékoztatást adunk a visszajelző e-mailben (lásd II. feladatnál leírtak szerint).

Együttműködésüket köszönve: Gyenes Viktor igazgató