Első osztályosok beíratása a 2022/2023-as tanévre – előzetes tájékoztató

Tisztelt Szülők!


Tisztelettel és szeretettel köszöntjük Önöket a beiratkozás alkalmából!

Iskolánkba a beíratás ONLINE kérdőív kitöltésével történik 2022. április 14-én (csütörtök) 8.00-tól 2022. április 15-én (péntek) 12.00-ig. Az iskolában nem kell megjelenni a beíratás miatt!

Az online kérdőív linkjét a beíratás kezdetekor iskolánk honlapján tesszük közzé!

A kérdőívet itt tudják megtekinteni, így lehet előre készülni az adatokkal:

2022. április 14-én 8.00-16.00 között telefonügyeletet tartunk (0630/2711298), ahol felmerülő kérdéseikre szívesen válaszolunk! Az ügyeleti időn túl kérdéseikre Gyenes Viktor igazgató válaszol az igazgato.literiskola@gmail.com címen. Kérjük, hogy megkeresésük során adják meg telefonos elérhetőségüket is a gyorsabb ügyintézés érdekében!

A kérdőív kitöltésével nem kell kapkodni, mivel az folyamatosan nyitva lesz április 14-én 8.00-tól április 15-e 12.00-ig!

Az iskolába történő felvétel nem a kérdőív kitöltésének és lezárásának időpontjától függ!

Ha valamely kérdésre nem tudja a választ, vagy szükséges hozzá adatot beszerezni, nyugodtan visszatérhet a kitöltéshez április 15-én (péntek) 12.00-ig!

A kérdőív kitöltését követően – 24 órán belül – e-mailben visszaigazolást kap a kitöltésről. Ez nem egyenlő a felvételi határozattal, pusztán a kitöltés tényét igazoljuk vissza, illetve, ha szükséges, kérünk hiánypótlást!

A felvételről vagy az elutasításról az iskola igazgatója 2022. április 21-ig dönt, amelyről ezt követően elektronikus úton írásban értesíti a Szülőket.

A felvételi határozattal egyidőben tájékoztatjuk a felvétel nyert gyermekek szüleit a további adminisztratív teendőkről (pl.: diákigazolvány igénylése stb…)

Tisztelettel kérjük a Szülőket, hogy amennyiben gyermekük sajátos nevelési igényű (SNI), szíveskedjenek a legutolsó szakértői vizsgálati eredményt e-mailen megküldeni a kérdőív kitöltésével azonos időpontban az igazgato.literiskola@gmail.com címre!

Együttműködésüket tisztelettel köszönve: Gyenes Viktor igazgató