Erdei iskolában jártak 4. osztályosaink

Erdei iskolában voltunk

         Osztályunkkal 2016. szeptember 19-21-ig Vinyén voltunk erdei iskolában.

         Megérkezésünket követően túrára indultunk a Cseszneki várhoz, melyet Viktor bácsi vezetett és kb. 13-14 km-t gyalogoltunk. Délutánra kellemesen elfáradtunk. Ahogy besötétedett, éjszakai bátorságpróbán vettünk részt, melyen mindenki hősiesen és bátran viselkedett.

         Másnap a Likas-kőnél jártunk, ahol bungik építésébe kezdtünk. Ebéd után csapatversenyt tartottunk, melyen mind a négy csapat jól szerepelt. A vetélkedő után íjászkodtunk, dárdát hajítottunk és megtanultuk az ostorcsapkodás fortélyait. Este aztán elérkezett a várva várt buli ideje, szobánként pizsamapartit szerveztünk.

[slideshow_deploy id=’2747′]

         Az utolsó nap délelőttjén kézműves foglalkozást tartottunk, majd befejezhettük az előző nap elkezdett kunyhók építését.

         Hazautazásunk is izgalmas volt, hiszen Veszprémig vonatozhattunk. A vasútállomáson szüleink izgatottan vártak mindannyiunkat. Kicsit fáradtan, de tele élménnyel értünk haza. Reméljük, lesz még részünk hasonló kirándulásra.

Köszönettel tartozunk a szülőknek, akik lehetővé tették a részvételünket a három napos erdei iskolában, valamint köszönet a támogatásért iskolánknak és a Litéri Általános Iskoláért Alapítványának.

4. osztály tanulói