Évzáró kirándulás és ÖKOHÁZ látogatás a Balaton-felvidéken

Időpont:

Alsó tagozat (1-4. osztályok): 2016. június 13. (hétfő) 8.00-16.00

Felső tagozat (5-8. osztályok): 2016. június 14. (kedd) 8.00-16.00

Találkozás: mindkét napon a diákok a szokott időben érkeznek az iskolába (hétfőn az iskolabusz korábban közlekedik!). 8.00-kor indulunk különjárati autóbuszokkal a Káli-medencébe, Mindszentkállára.

Programok:

Alsó tagozaton: Mindszentkállán ÖKOHÁZ látogatás (további részletek itt: www.kalioko.hu), majd a szentbékkállai Kőtenger felkeresése következik. Tervezett visszaérkezés 16 óráig az iskolába.

Felső tagozaton: Mindszentkállán ÖKOHÁZ látogatás (további részletek itt: www.kalioko.hu), majd rövid gyalogtúra a Hegyestűre, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a Balaton-felvidékre. Tervezett visszaérkezés 16 óráig az iskolába!

Mindkét napon az iskolabusz délután a szokott időpontban közlekedik!

Kötelező felszerelések:

– Egész napra elegendő enni- és innivaló (kérjük, hogy szénsavas üdítőt, energiaitalt és chipset ne csomagoljanak gyermeküknek, helyette javasoljuk a vizet, teát, szendvicseket és gyümölcsöt)

– Hátizsák, amelyben minden felszerelés elfér

– Időjárásnak megfelelő, réteges öltözet

Esőkabát!

– Sportcipő

– Nap ellen: sapka, napszemüveg, naptej

– Költőpénzt az osztályfőnökök által meghatározott módon lehet hozni!

A programot mindenképpen megtartjuk (kedvezőtlen időjárás esetén rövidítés lehetséges), ezért kérjük a tisztelt Szülőket, hogy az időjárásnak megfelelő öltözetben küldjék gyermeküket a kirándulásra!

A kirándulás költsége: a kirándulás költségeit a Litéri Iskoláért Alapítvány, a Szülői Közösség, és a Litéri Református Általános Iskola állja, így ez nem ró terhet a szülőkre!

Köszönjük támogatásukat!