Farsangi bál a felső tagozaton

2017. február 17-én, pénteken került megrendezésre iskolánk felső tagozatos tanulóinak farsangi bálja a Litéri Művelődési Házban. Erre az alkalomra már hónapok óta készültek a Szülői Közösség tagjai, a diákok és az osztályfőnökök különböző produkciókkal: az 5. osztályos tanulók egy rövid, de humoros színdarabot mutattak be, amelyhez minden díszletet maguk készítettek (felkészítő: Spengler András tanár úr).

IMG_1709

Az 5. osztályosok előadása

A 6. osztályos tanulók ötvözték a prózát és a táncot, és fergeteges country hangulatot varázsoltak a színpadra, egységes és szuper öltözékükkel (felkészítőjük: Tasi Sándorné tanárnő).

IMG_1758

A 6. osztályosok előadása

A 7. osztályosok saját varrású ruháikban tartották meg előadásuk, amely egy jól koreografált tánc volt, és mindezt teljes sötétségben tették! Ennek ellenére mindent remekül láthattunk! 🙂 (Felkészítőik: Egyedné Kamondi Tünde tanárnő és Pintér Edina)

IMG_1914

A 7. osztályosok előadása

A 8. osztályosok egy modern tánccal készültek, és nagyon örültünk, hogy ebbe sikerült a fiúkat is bevonni, így a páros táncok elemei is színpadra kerültek! (Felkészítőjük: Tasi Sándorné tanárnő)

IMG_1784

A 8. osztályosok előadása

A farsang elmaradhatatlan része volt természetesen a süteményezés, fánkevés, tombolahúzás, lufipukkasztó verseny, és az immáron hagyományosnak mondható zenefelismerő versenyünk, amelyet idén Moldován László tanár úr élő gitár és énekszóval tett élvezetessé. Az idő nagyon gyorsan elrepült, a diákok táncoltak, ettek, ittak, jól érezték magukat! Köszönet illeti a Szülői Közösség valamennyi tagját önfeláldozó munkájukért, a pedagógus kollégákat a gyerekek felkészítéséért és az Alkotmány Művelődési Háza munkatársait, Baksa Kata művelődésszervezőt, hogy helyet biztosítottak farsangi bálunk számára! Mi pedagógusok már a jövő évi farsangon gondolkozunk, lesznek meglepetések! 🙂

Szőnyegh Imre farsangi képei megtekinthetőek itt: Felsős farsang képei I.