Fekete Párduc Kupa 2016

parduc

Az idei év a harmadik alkalom, hogy iskolánk megrendezte a labdarúgó kupát. Az idei tanévben az alsós korosztály (II. kcs.) mérette meg magát a környék iskoláinak csapataival.

Három iskola fogadta el meghívásunkat (Csajági Ref. Ált. Isk., Györgyi Dénes Ált. Isk., Irinyi János Ált. Isk.) és látogattak el hozzánk és remélhetőleg érezték jól magukat.

A megnyitót követően elkezdődtek a mérkőzések, ahol minden csapat három mérkőzést játszott, tehát mindenki-mindenkivel meccsezett. A meleg, napos időben és mert palánkra játszottak a csapatok nem volt könnyű a 20 perces mérkőzéseket fizikálisan bírni. Nagy összecsapások zajlottak, sok szoros kiélezett mérkőzést láthattunk.

Iskolánkból 7 tanuló alkotta a csapatot: Hanthy Bianka, Fellner Máté, Fellner Levente, Tóbiás Barnabás, Ábrahám Zalán, Auerbach Marcell, Vidics Ádám

Csapatunk mérkőzései a következőképpen alakultak:

Litér – Balatonfűzfő     1-2,           Csajág – Litér     0-4,          Litér – Balatonalmádi  1-5

A csapat nagyon szépen küzdött és szerezte meg a bronzérmet (bár kicsit csalódottak voltak, mert a balatonfűzfői csapatot le szerették volna győzni és ehhez nem kellett volna sok!).

A végső győzelmet a Balatonalmádi csapat szerezte meg immár harmadszor. Második helyen a fűzfői csapat, míg Csajág a negyedik lett. A legjobb kapus Kiss Ádám (Almádi), a legjobb mezőnyjátékos Vidics Ádám (Litér) lett.

Minden csapat érem, oklevél és csokoládé díjazásban részesült, amit ezúton is nagyon szépen köszönünk Litér Község Önkormányzatának, akik minden évben támogatják a rendezvényt!

Gratulálunk a csapatoknak és várunk vissza mindenkit a következő tanévben!

Képek