FELVI KLUB

2018.október 19-én immáron 4. alkalommal szerveztük meg  8.osztályosainknak azt a felvételi klubot, melyen korábban iskolánkban végzett diákok középiskoláikról meséltek: jó döntés volt-e az adott intézményt választani, milyen pozitív és negatív tapasztalataik, esetleg jó tanácsaik vannak a mostani felvételi procedúra előtt.
13 meghívott és 3 véletlenül betoppanó diák volt, a mieinkkel együtt 31 fő, az eddigi legmagasabb részvételi arány, köszönjük!!:)
A beszélgetés az iskolák és szakok felsorolásával indult (VSZC Jendrassik Venesz Szakgimnázium és Szakközépiskola, Ipari Szakgimnázium, III. Béla Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium, Fisher Mór Szakközépiskola, Öveges József Szakgimnázium és Szakközépiskola, Lovassy László Gimnázium), majd  középiskolánként kis csoportokban  lehetett kérdéseket feltenni és tájékozódni a különböző szakokkal kapcsolatos tapasztalatokat illetően.
Remélhetően mindenki gazdagodott valamilyen információval, vagy érzéssel a Veszprém illetve Veszprém környéki középfokú intézményekről..
Jó döntést és sok sikert, kedves nyolcadikasok!
Bán Helga