Kirándulás Pozsonyba

Tisztelt Szülők, kedves Gyerekek!

A felső tagozatos osztályfőnöki munkaközösség őszi kirándulást szervez Pozsonyba. Elsősorban a felső tagozatos diákok jelentkezését várjuk, de szívesen látjuk a kedves szülőket is.

Az egész napos kirándulás időpontja 2014. október 15. (szerda).

Az útvonal: Litér – Győr – Kittsee – Pozsony – Győr – Litér. Indulás reggel 6 órakor Litérről. A kora délelőtti órákban a Kittsee-i Hauswirth Csokoládégyárat tekinthetjük meg, ahol a látogatók megismerkedhetnek a kakaó és az édességek előállításának történetével.

A gyárlátogatást követően a Schoko Csárdában kóstolhatnak és vásárolhatnak az érdeklődők. Ezt követően indulunk Pozsonyba, Szlovákia fővárosába, ahol sok magyar vonatkozású műemlékkel találkozhatunk. A várdombról nyíló csodálatos panoráma megtekintése után városnéző séta keretében ismerkedhetünk az óváros látnivalóival: Szent Márton-dóm, Mihály-kapu, a ferencesek temploma, Fő tér, Városháza, Nemzeti Színház, Vigadó.

Hazaindulás a késő délutáni órákban, érkezés Litérre 20-21 óra körül.

Részvételi díj tanulóknak 6.500 Ft, felnőtteknek 6.500 Ft + 4 euró (a pozsonyi múzeumi belépők).

A részvételi díj az utazási költséget, az idegenvezető díját és az utasbiztosítást is tartalmazza.

Az utazáson csak érvényes személy igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel lehet részt venni.

A jelentkezéseket 2014. szeptember 30-ig várom 3.000 Ft befizetésével. Amennyiben nem jön össze az utazás megszervezéséhez szükséges 40 fő, a befizetett pénzt visszaküldöm. Ha viszont a jelentkező gondolja meg időközben magát, kérem, gondoskodjon maga helyett utasról.

A fennmaradó 3.500 forintot október 10-ig szedem. A belépők árát a buszon szedjük össze euróban a felnőtt utasoktól.

Tisztelt Szülők! A kirándulás nem kötelező! Ezt a tanítási napot a részt vevőknek igazgató úr igazolja, az itthon maradóknak rendes tanítási napjuk lesz. Azoknak, akik eljönnek, nagyon sok élményben, gyönyörű látványban lesz részük. Viszont a másnapi tanítási napon meg kell jelenniük. Csütörtökön nem írunk témazáró dolgozatot és a kiránduláson részt vevők nem felelnek.

Remélem, sokan élnek a felkínált lehetőséggel.

Litér, 2014. szeptember 8.

 

Szén Lászlóné, a felsős osztályfőnöki munkaközösség vezetője