NYÍLT NAPOK 2021. Tájékoztató

Tisztelt Érdeklődő Szülők, Iskolapolgárok!

Előzetes terveink alapján 2021. március 17-én és 18-án szerettük volna megtartani az iskolánkban hagyományos NYÍLT NAPOKAT.

A járványügyi helyzetre tekintettel – legfontosabb az iskolapolgáraink (diákok, pedagógusok, munkatársak) egészsége, és az intézmény zavartalan működése – a nyílt napokat ONLINE tartjuk meg.

Mit jelent az ONLINE NYÍLT NAP? Azt, hogy minden osztályunkban rögzítésre kerül 2 tanóra (nem teljes tanórákat rögzítünk, hanem 20-25 perces blokkokat), amelyet a Szülők, Érdeklődők megtekinthetnek, így láthatják online az iskolánk mindennapi működését is.

A NYÍLT NAPOK óráit március 8-tól folyamatosan publikáljuk iskolánk honlapján, ez tehát előzetes regisztrációt nem igényel!

Amennyiben a beiskolázással kapcsolatosan bármilyen kérdésük merülne fel, kérjük, hogy az alábbi e-mail címen írják meg azt nekünk: beiskolazas2021.literiskola@gmail.com

A 2021/2022-es tanévre a beíratás is online fog történni 2021. április 15-16-án. Erről részletes és pontos információkat 2021. április 1-től találnak honlapunkon!

Áldást, Békességet és jó egészséget kívánunk Mindenkinek!

Iskolavezetés