Sport! Sport! Sport!

Mezei futóverseny – 2022.10.19.

Iskolánk felső tagozatos diákjai vettek részt a körzeti mezei futóversenyen. Három csapatot indítottunk, a 3. korcsoportban lány és fiúcsapatot, míg a 4. korcsoportosok között fiú csapattal versenyeztünk. A harmadik korcsoportos lányoknak 2 km-t, a fiúknak 2,5 km-t, a legnagyobb fiúknak 3 km-t kellett teljesíteni a vörösberényi iskola melletti füves, enyhén lejtős terepen.

A versenyt a lánycsapat kezdte, remek versenyzést nyújtottak mely az alábbi eredményt jelentette a csapatnak:

Egyéniben 3. helyezés: Térmeg Sára

Csapatban 2. helyezés: Térmeg Sára, Spengler Boglárka, Spengler Csenge, Pécz Lilla, Paksa Anna

A lányokat a fiúcsapatok követték, akik szintén remekül helyt álltak, de a mai napon ez dobogós helyezésre nem volt elég!

Csapattagok 3. kcs. fiú: Balogh Patrik, Kányai Szebasztián, Pintér Alex, Regenye Bence, Szamosi Ádám, Térmeg Ádám

Csapattagok 4. kcs fiú: Justin Zalán, Kondics István, Molnár Roland, Nagy Zétény, Vida Erik

Mindenki kihozta magából a maximumot, gratulálok!

Körzeti labdarúgás – 2022.10.20.

A 3. korcsoportos fiúk labdarúgó versenyével kezdődött meg az idei fociverseny sorozat. Hat iskola csapata nevezett ebben a korcsoportban. A csapatokat két csoportba sorsolták, iskolánk a balatonkenesei Pilinszky János Általános Iskola és a Györgyi Dénes Általános Iskola csapatával került egy kalapba.

Az első mérkőzésen Balatonkenesével játszottunk, végig szép játékot nyújtott a csapat és győzött 7:0-ra, ami nagyon motiválóan hatott a csapatra. A második mérkőzés, ismervén az Almádi csapat játékerejét, tudtuk, hogy nagyon nehéz lesz. Az első félidőben hamar bekaptunk két gólt, ami visszavetette a játékkedvet. Volt pár nagy helyeztünk és időnként felvettük a ritmust az ellenféllel, de sajnos 9:1-re elveszítettük a mérkőzést.

Csapattagok: Bacsó Dávid, Balogh Patrik, Békefi Máté, Kányai Szebasztián, Lancz                                  Hunor, Pintér Alex, Szamosi Ádám, Szava László, Vincze Botond

Tavasszal a visszavágókkal folytatódik a verseny! Gratulálok a fiúknak!

Spengler András testnevelő tanár