Szépolvasás házi verseny a 3. osztályokban

2024. április 26-án tartottuk a szépolvasás házi bajnokságának döntőjét a 3.a és 3.b osztályokban.

A megmérettetésre a két osztályból összesen 19 kisgyermek készült fel nagyon alaposan és lelkiismeretesen. Az osztályos elődöntő után a pénteken megrendezett döntőbe osztályonként 3-3 kisdiák jutott tovább:  a 3. a osztályból Papp Csenge Pálma, Kövesdi Zsanna Boróka, Varga Flóra, a 3. b osztályból Márta Mihály Merse, Sámpár Milán és Voroncov Edgár Márton.

A versenyzők osztálytársaik és a zsűri előtt olvasták fel a kedves történetet, amellyel a bajnokságra készültek. Mindannyian derekasan megállták helyüket, bátran, határozottan, gyönyörűen hangsúlyozva, folyékonyan olvastak.  Látszott alapos felkészülésük, lelkesedésük és a befektetett rengeteg munka, amellyel a versenyre készültek. A zsűrinek igazán nehéz dolga volt, hiszen a versenyzők egyenletes teljesítményt nyújtottak: mindannyian szenzációsan szerepeltek! Végül némi fejtörés után úgy határoztunk, hogy minden versenyző arany minősítést kap.

Szeretettel gratulálunk a döntősöknek és minden egyes tanulónak, aki a bajnokságon részt vett! Gratulálok a felkészítő tanító néniknek is, köszönöm szépen az élményt! Jövőre folytatjuk!

Farkas Csilla magyartanár, zsűrielnök