Tavaszi úszásoktatás

Iskolánkban régi hagyománya van az alsó tagozatos úszásoktatásnak. Az elmúlt évek járványos időszaka sajnos nem tette lehetővé, hogy megtartsuk az úszásoktatásokat, de idén tavasszal új formában ismét elindultak a tanfolyamok! A 2-3-4. osztályosok, összesen 78 diákunk vett részt az 5 alkalomból álló, alkalmanként 2 tanítási órát felölelő oktatáson a Balatonfűzfői Uszodában.

Az idei úszásoktatás rendhagyó volt, hiszen iskolánk szakképzett testnevelőtanára és edzője – András bácsi -, és segítőként Viktor bácsi vállalták az alsós diákok oktatását. Az eredmények, és a visszajelzések alapján jól működött ez a rendszer, nagyon sokat fejlődtek diákjaink!

A tanfolyam végén minden tanuló aranyérmet is kapott, hiszen önmagához képest mindenki rendkívül sokat fejlődött, és becsülettel teljesítette az oktatást!

Köszönjük a szülői támogatást! A belépőjegyeket a szülők fizették ki, iskolánk a teljes különjárati autóbuszos költséggel (több, mint 500 ezer Forint!) és a pedagógus túlórák fizetésével támogatta a gyermekek úszásoktatását!