VIII. Mightyfist Eagles CUP, Monor

2019.09.21-22-én került megrendezésre az idei évadnyitó nemzetközi Taekwon-do verseny, a VIII. Mightyfist Eagles Cup, avagy a Sasok kupa, Monoron. A verseny nagyságát és színvonalát jelzi, hogy 8 ország 420 versenyzője képviseltette magát rajta, többszörös Európa – és Világbajnokok is összemérték tudásukat, akiket öröm volt látni a kis növendékeknek.
A Litéri Farkasodu Taekwon-Do Klub ezen a rangos versenyen 20 fővel indult, közülük az iskolánkból a következő tanulók vettek részt a különböző versenyszámokban:
 – Kányai Szebasztián 2.oszt
 – Hegyi Ádám 3. oszt
 – Szamosi Ádám 3.oszt
 – Térmeg Sára 3.oszt
 – Térmeg Ákos 3.oszt
 – Vincze Botond 3.oszt
 – Borbás Bianka Antónia 6.oszt
Egy nemzetközi versenyen mindig nagyon magasak az elvárások, hiszen a legjobbak legjobbjai vesznek részt ezeken a versenyeken, így növendékeinknek nagyon nehéz dolguk volt. Pláne, hogy a nyáron vizsgáztak új övfokozatra, emiatt többen új csoportbesorolásba is kerültek, nem volt sok idejük az új csoportelvárásokat gyakorolni. Az egyes korcsoportokban szinte mindenkinek 20-30 fős társaságban kellett megmutatni a tudását, így azok, akik dobogós helyezést értek el, kiemelkedőek a hazai versenyzők közül.
És hogy kik ők és milyen eredményeket értek el?
 – Térmeg Sára,  gyermek formagyakorlat, BRONZ érem
 – Borbás Bianka Antónia serdülő, formagyakorlat EZÜST érem, serdülő szabadküzdelem ARANY érem
 – Vincze Botond, gyermek formagyakorlat ARANY érem
Ezen a versenyen Bianka teljesítményét mindenképpen szeretném kiemelni, mert élete legeredményesebb versenyén van túl. Mindkét választott számában dobogóra állhatott ebben az erős nemzetközi mezőnyben és teljesítményéért megkapta a legeredményesebb lány versenyzőnek járó kupát is!
SZÍVBŐL GRATULÁLUNK BIA!!!
Természetesen nemcsak neki, hanem minden résztvevőnek gratulálunk, a teljes csapat nagyszerűen versenyzett a hétvégén. Most is mint mindig, hálásak vagyunk Talián Zsoltnak és a segítőknek a felkészítésért és a törődésért.
Vincze Kriszta
[slideshow_deploy id=’5984′]