XVII. Természetismereti Verseny – Zirc

Az MTM Bakonyi Természettudományi Múzeuma (Zirc) immáron XVII. alkalommal szervezte meg 2021. november 4-én természetismereti vetélkedőjét, amelyre a felső tagozatos diákok 5 fős csapatait várták.

A versenyt minden évben komoly felkészítés előzi meg: diákjaink számára külön füzetben kerül összeállításra az az ismeretanyag, amely a verseny alapját képezi, majd ezt követően látogatást teszünk a Természettudományi Múzeumban is, hogy a diákok elméleti tudásukat a gyakorlatban is bővítsék. Természetesen a felső tagozaton természetismeretből, biológiából és földrajzból szerzett tudást is szükséges hasznosítani a minél jobb eredmény eléréséhez.

A verseny elméleti és gyakorlati feladatokból áll, tehát minden területen jól kell teljesítenie a tanulóknak. 6 csapat indult a megmérettetésen, amelyből a 2. helyezést hoztuk el, mindössze 3 ponttal lemaradva az első helyezett csapattól!

A csapat tagjai: Bozsoki Vendel János, Justin Zalán, Kucserka Csongor, Bacsó Dániel és Vidics Edina voltak, akik becsületesen helyt álltak! Nagyon büszkék vagyunk RÁTOK! 🙂 Így tovább!

Felkészítő tanáruk: Gyenes Viktor tanár úr.