XX. Cup of Nations, Hatvan. Gratulálunk!

2022. május 21-én rendezték meg Hatvanban a XX. Nemzetek Kupája ITF Taekwon-do versenyt, ahol 8 ország résztvevői küzdöttek meg egymással. A rangos megmérettetésen közel 30 csapat, több mint 200 versenyzője vett részt gyermek, serdülő és ifjúsági kategóriákban. 

Iskolánk diákjai közül 12-en vettek részt a versenyen, és az alábbi eredmények születtek, amelyhez ezúton is sok szeretettel gratulálunk!

Szamosi Anna 2. osztályos tanuló formagyakorlatban és küzdelemben 2. helyezett lett, Szamosi Ádám küzdelemben kategóriájában a dobogó legfelső fokára állhatott fel.

A hosszú és rendkívül meleg nap végén ismét a Litéri, Farkasodu TKD Egyesület emelhette magasba a LEGEREDMÉNYESEBB MAGYAR CSAPAT-nak járó serleget, mely eredményre joggal lehet büszke a csapat. 
Hosszú évek óta együtt cseperedik a csapat apraja-nagyja és a befektetett energia ilyen eredményekben mutatkozik meg.

Iskolánk 10 tanulója a következő eredményeket érte, el és hozta haza a jól megérdemelt kupákat: 

Első hely:
– Kányai Léna, formagyakorlat és szabadküzdelem- Szabó Máté, formagyakorlat- Vincze Botond, formagyakorlat
Második hely:
– Bertalan Anna, formagyakorlat- Térmeg Sára, szabadküzdelem- Vincze Botond, szabadküzdelem- Böröndi Zsombor, formagyakorlat

Harmadik hely: 
– Kányai Szebasztián, formagyakorlat- Böröndi Zsombor, szabadküzdelem- Justin Zalán, szabadküzdelem


Pápai Zoé és Homolya Alíz most nem tudott a dobogóra lépni, de a végzett munkájuk elvitathatatlan.

 
A gyerekek felkészítő edzői most is Talián Zsolt és Molnár Zsolt mesterek voltak, akik az iskola vezetésének köszönhetően tornatermünk nyugodt falai között végezhetik munkájukat a gyerekekkel. 

Köszönjük! Hajrá Farkasodu, Hajrá Litér