2021. évi taekwondo diákolimpia

2021.11.14.-én vasárnap gyűlt össze a magyarországi Taekwondo apraja és nagyja a 2021. évi Diákolimpiára Budapesten a pestszentimrei Sportkastélyban. Természetesen a Farkasodu TKD sem maradhatott távol egy ilyen jeles eseményről. 


Ráadásul az idén bővült a Diákolimpia kiírása, mert külön versenyszámot kaptak a hátrányos helyzetű, gyógyíthatatlan betegségben szenvedő diákok, hogy azok is megmutathassák magukat, akik általában nem tudják egészséges társaikkal felvenni a tempót egy átlagos versenyen. Ebben a versenyszámban Vincze Botond képviselte a Farkasokat. 

Iskolánkból 9 tanuló volt tagja a Farkasodu csapatnak és ők 6 arany, 5 ezüst és 2 bronzéremmel tértek haza a következő leosztásban ki – ki a maga öv fokozatának és súly csoportjának megfelelően: 
 – Kányai Léna:  Formagyakorlat 2.hely, Küzdelem 1.hely – Justin Alíz: Küzdelem 1.hely – Pápai Zoé:  Formagyakorlat 1.hely, Küzdelem 2.hely – Borbás Bianka Antónia: Formagyakorlat 3.hely – Kányai Szebasztián: Formagyakorlat 2.hely, Küzdelem 3.hely – Böröndi Zsombor: Küzdelem 2.hely – Vincze Botond: Formagyakorlat 1.hely, Speciális verseny formagyakorlat 1.hely – Justin Zalán: Formagyakorlat 2. hely, Küzdelem 1.hely – – Homolya Alíz Formagyakorlat 1.hely.


A Kisfarkasok naptárában a következő megmérettetés a decemberi alacsony- és magas öves vizsgák lesznek Litéren és Budapesten. Hajrá Farkasok, Hajrá LITÉR! 


Köszönjük a felkészítést Talián Zsolt és Molnár Zsolt mestereknek,a versenyen való kitartó segítséget a segédedzőknek: Hájas Gábornak, Kányai Tibornak és Hegyi Zoltánnak, végül de nem utolsó sorban Igazgató Úrnak az állandó lehetőséget a tornatermi edzésekre. 

Vincze Kriszta