Angol nyelvi tábor Balatonszárszón

Kedves Gyerekek!

A jól sikerült biciklitúra, a közlekedési és egészségvédő nap programja, a képességfejlesztő játékok megérkezése után újabb állomásához érkezett TÁMOP-pályázatunk. Felső tagozatos diákjaink – osztályfőnökeikkel – november 12-től 16-ig öt napot tölthetnek angoltáborban Balatonszárszón a Soli Deo Gloria Családi Hotel és Konferencia Központban.

A délelőttök folyamán 4 órában 4 csoportban angoltanárok vezetésével dolgoztok fel történeteket. Délután a gyönyörű üdülő hatalmas füves területén amerikai focit játszhattok angol oktatókkal. Szeretnénk kirándulással, közös játékkal, énekkel, kézműves foglalkozással emlékezetessé tenni számotokra az itt eltöltött időt. Az estéket közös filmnézéssel, kvízjátékkal tölthetitek, és megismerhettek érdekes embereket is.

A litéri angoltáborokból általatok már jól ismert Horváth István bácsi és barátai szervezik számotokra a programokat.

Az itt eltöltött idő lehetőséget ad számotokra, hogy osztályotok közösséggé kovácsolódjon, még jobban megismerhessétek egymást. A közösen átélt élmények szebbé, emlékezetesebbé teszik a diákéveket. Gondoljatok a hasonló célt maga elé tűző alsó tagozatos erdei iskolára!

Bízom abban, hogy mindnyájan vidám élményekkel gazdagodva, megnövekedett angoltudással jöttök haza, várva a tábor nyári folytatását.