Beiratkozás a 2023/2024-es tanévre!

Kedves Szülők!

Elérkezett a beiratkozás ideje!

Kérjük, figyelmesen olvassák végi az alábbiakat, mielőtt megkezdik a kérdőív kitöltését!

A kérdőív kitöltésével nem kell kapkodni, mivel az folyamatosan nyitva lesz április 20-án 7.00-tól április 21-e 12.00-ig!

Az iskolába történő felvétel nem a kérdőív kitöltésének és lezárásának időpontjától függ!

Ha valamely kérdésre nem tudja a választ, vagy szükséges hozzá adatot beszerezni, nyugodtan visszatérhet a kitöltéshez április 21-én (péntek) 12.00-ig!

A kérdőív kitöltését követően – pénteken 17.00-ig – e-mailben visszaigazolást kap a kitöltésről. Ez nem egyenlő a felvételi határozattal, pusztán a kitöltés tényét igazoljuk vissza, illetve, ha szükséges, kérünk hiánypótlást!

A felvételről vagy az elutasításról az iskola igazgatója 2023. április 25-ig dönt, amelyről ezt követően elektronikus úton írásban értesíti a Szülőket.

A felvételi határozattal egyidőben tájékoztatjuk a felvétel nyert gyermekek szüleit a további adminisztratív teendőkről (pl.: diákigazolvány igénylése stb…)

Tisztelettel kérjük a Szülőket, hogy amennyiben gyermekük sajátos nevelési igényű (SNI), vagy BTM határozattal rendelkezik vagy folyamatban van a vizsgálata, szíveskedjenek a legutolsó szakértői vizsgálati eredményt e-mailen megküldeni a kérdőív kitöltésével azonos időpontban az igazgato.literiskola@gmail.com címre, de legkésőbb 2023. április 21. (12.00)-ig!

KÉRDŐÍV LINKJE: https://www.survio.com/survey/d/N3U8W4Y3X5K8J7J6C

VAGY szkennelje be az alábbi QR kódot, amely azonnal a kérdőív oldalára vezet:

A kérdőív utolsó kérdését megválaszolva, a KÜLDÉS gombra kattintva véglegesíthető a kérdőív, és ekkor küldi el az adatokat. Ezt követően már nem lehet módosítani a kérdőíven.

Az iskolai beiratkozással kapcsolatban kérdéseiket, észrevételeiket feltehetik Gyenes Viktor igazgató részére az igazgato.literiskola@gmail.com címen, vagy munkaidőben a 06302711298-as telefonszámon.

Együttműködésüket tisztelettel köszönve: Gyenes Viktor igazgató