X. Mightyfist EAGLES CUP

Hosszú hétvége áll a Farkasodu növendékei mögött, hiszen a tizedik alkalommal megrendezett monori Sasok kupán vettek részt a taekwon-do versenyzők. 

A 2 napos megmérettetésre hat ország közel 450 versenyzője érkezett ugyanazzal a céllal, hazavinni a legcsillogóbb érmeket. Az őszi versenyszezon nyitánya mindig nagyon várt esemény, hiszen itt minden versenyszámban, egyéniben és csapatban is indulhatnak a felkészült tanoncok. 

A litériek is megragadták ezt a lehetőséget, az egyéni számok közül mindenhol volt képviseletünk. Szombaton gyermek és serdülő formagyakorlat, szabad küzdelem, erőtörés, speciál törés, míg vasárnap tradícionális küzdelem, illetve csapat formagyakorlatban kornak-, súlycsoportnak megfelelően. 

Azt hiszem mondhatjuk, hogy a hagyományoknak híven ezen a hétvégén is eredményesen tértek haza odujukba a kisfarkasok. A teljes csapat 18 főből állt, melyből 12-en iskolánk kötelékébe tartoznak. 

Iskolásaink összesített eredménye:   6 Arany-, 7 Ezüst- és 7 Bronzérem

Extra teljesítményével (3 arany- és 2 bronzérem) Kányai Szebasztián a Cadet 1-es csoportban versenyezve, a serdülő kategória legeredményesebb fiú versenyzője lett.

További érmeseink: 

 – Justin Alíz  2 Aranyérem

 – Kányai Léna  2 Ezüst – és 1 Bronzérem

 – Térmeg Sára 1 Ezüst- és 1 Bronzérem

 – Homolya Alíz  1 Ezüst- és 1 Bronzérem

 – Bíró Zselyke 1 Arany – és 1 Ezüstérem

 – Pápai Zoé 1 Bronzérem

 – Homolya Botond 1 Ezüstérem

 – Vincze Botond 1 Ezüst – és 2 Bronzérem

A csapat tagjaként küzdött, tartalmas tapasztalatokat begyűjtve, de ezen az eseményen nem nyertek érmet: Szabó Máté, Böröndi Zsombor és Pécz Hanna tanulóink. 

Ők mind a 12-en már a következő megmérettetésre koncentrálnak mától, hiszen lassan a kick-box őszi idény is elindul, ahová most is felkészítő edzőik munkájával készülnek:  

Talián Zsolt és Molnár Zsolt edzők

Gratulálunk Nektek!

Hajrá Farkasodu, Hajrá Litér

Vincze Krisztina